MEDICANA Kurumsal anlaşmalarda hız kesmiyor

MEDICANA Kurumsal anlaşmalarda hız kesmiyor
Medicana Samsun Hastanesi kurumsal anlaşmalarına hız kesmeden devam ediyor.

 

Hastanenin yapmış olduğu son kurumsal sağlık anlaşması Samsun Atakum Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve Samsun Sıhhi Tesisatçılar, Doğalgaz Kaloriferciler Esnaf Kefalet Kooperatifi ile gerçekleştirildi

Sağlık protokolü MEDİCANA Hastanesi Genel Müdürü Vahap Doğan ve Samsun Atakum Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve Samsun Sıhhi Tesisatçılar, Doğalgaz Kaloriferciler Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek arasında imzalandı.

Protokolün imzası öncesi, Metin Sinecek tarafından MEDİCANA Hastanesi yöneticilerine sabah kahvaltısı organizasyonu düzenlendi. Kahvaltı boyunca MEDİCANA Hastanesi Genel Müdürü Vahap Doğan ile Samsun Atakum Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve Samsun Sıhhi Tesisatçılar, Doğalgaz Kaloriferciler Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek arasında koyu bir sohbet gerçekleşti. Sohbette; Kooperatifin genel çalışma prensipleri, Kooperatif üyeleri, sağlık anlaşmasının detayları ve sağlık politikaları etraflıca konuşuldu.

Her iki taraf arasında yapılan protokol gereği; MEDİCANA Samsun Hastanesi ve Samsun Atakum Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve Samsun Sıhhi Tesisatçılar, Doğalgaz Kaloriferciler Esnaf Kefalet Kooperatifi arasında;  tüm çalışanlar, çalışanların bakmakla yükümlü olduğu 1.dereceden aile bireylerinin yararlanabileceği, kapsamlı bir sağlık hizmeti anlaşması yapıldı. Sağlık hizmeti anlaşması kapsamında, Samsun Atakum Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve Samsun Sıhhi Tesisatçılar, Doğalgaz Kaloriferciler Esnaf Kefalet Kooperatifi mensubu olan 3500 kişi ve bakmakla yükümlü oldukları 1. dereceden aile bireyleri, Samsun ve Karadeniz bölgesinin en büyük hastane yatırımlarından Medicana Sağlık Grubu’nun kaliteli sağlık hizmetiyle buluşuyor.

Yapılan protokol kapsamında bilgi veren  Medicana Samsun Hastanesi Genel Müdürü  Vahap Doğan; ‘’Medicana Samsun Hastanesi olarak yapmış olduğumuz kurumsal anlaşmaları çok önemsiyoruz. Hastanemizde vermiş olduğumuz hizmetlerin geniş kesimlerce kabul görmesi ve Samsun halkının teveccühünü kazanmış olmak bizleri onurlandırıyor. Bu gün Medicana Samsun Hastanesi; Medicana Sağlık Grubunun Karadeniz ve bölge ülkelere açılan kapısıdır. Hastanemiz uluslararası standartlarda sunmuş olduğu sağlık hizmetini, koruyucu ve bilgilendirici sağlık hizmetlerini, uygun ekonomik koşullarla sunmaktadır. Samsun Atakum Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve Samsun Sıhhi Tesisatçılar, Doğalgaz, Kaloriferciler Esnaf Kefalet Kooperatifi ile yapmış olduğumuz bu protokol bizleri oldukça memnun etmiştir. Kooperatif Başkanımıza nazik kahvaltı daveti için teşekkürlerimi sunarken, başkanımız ve mensuplarımıza Hastanemiz hizmetlerinden yararlanabilecekleri bu protokolün hayırlı olması dileklerimi de iletmek istiyorum.

Hastanemiz; dahili ve cerrahi alanlarda kaliteli sağlık hizmetini Samsun ,bölge ve çevre ülke insanıyla buluşturmuştur. Gerçekleştirmiş olduğumuz protokoller çerçevesinde hizmetlerimizi daha geniş kitlelere sunma hedef ve arzusundayız.  Hastanemiz Samsun ve bölgenin en kapsamlı özel sağlık yatırımı. Bu özelliği Medicana Samsun Hastanesinin bölgede lider sağlık kuruluşu olma sürecini güçlendirmektedir. Bu doğrultuda hizmetlerine devam eden hastanemiz; yapmış olduğu kurumsal sağlık hizmet anlaşmalarına her gün bir yenisini ekleyecektir” diye belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel