Medical Park Yaz Futbol Şenliği Başladı

Medical Park Yaz Futbol Şenliği Başladı
Samsun’da Medical Park Hastanesi’nin sponsorluğunda 2000 ve üzeri doğumlu sporcuların katıldığı Medical Park Mini Minikler Futbol Yaz Şenliği, 48 takım ve 720 sporcunun katılımıyla 19 Mayıs Stadı Suni Çim Sahası’nda başladı

 

Medical Park Mini Minikler Futbol Yaz Şenliği’nin açılışına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Altunsoy, TFF Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven, Samsun ASKF Başkanı Şener Aydın ve Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Dr. Hikmet Çavuş, Futbol Samsun İl Temsilcisi Hasan Özbulut ve turnuvaya katılan genç futbolcuların aileleri katıldı.
11 Haziran 5 Temmuz tarihleri arasında devam edecek olan müsabakaların kendine özgü kuralları olacağını belirten Futbol İl Temsilcisi Hasan Özbulut, “Maçlar 35 dakika olarak 10+15+10 olmak üzere 3 devreli oynanacak. Devre aralarında oyunculara 2’şer dakikalık su molası verilecek. Ayrıca sahaya müdahale olmayacak. Yani antrenör maç esnasında sahaya müdahale etmeyecek, sadece devre aralarında futbolculara taktik verecek” dedi.
Organizasyon ile ilgili bir açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Altunsoy, “Her zaman olduğu gibi bu organizasyonda da Medical Park Hastanesi spora olan desteğini gösterdi ve turnuvanın adı Medical Park Mini Minikler Futbol Yaz Şenliği oldu” diye konuştu. 
Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Dr. Hikmet Çavuşoğlu da, “Çocuklarımızın yaz döneminde spor yapmalarını sağlamak amacıyla sponsor olduk. 1 ay boyunca sürecek turnuvaya katkı sağlayacağız. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün yaz boyunca yaptığı etkinliklere destek veriyoruz. Sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde çocukların burada spor yapmaları çok önemli. Sağlıklı yaşam için spor yapalım, daha az hasta olalım” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel