Matematikçiler Derneği’nden Sempozyum Ve Etkinlik Çağrısı

Matematikçiler Derneği’nden Sempozyum Ve Etkinlik Çağrısı
Matematikçiler Derneği Samsun İl Temsilcisi Prof. Dr. Hüseyin Demir yaptığı açıklamada, derneklerinin yakında yapacağı faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

Matematikçiler Derneği Samsun İl Temsilcisi Prof. Dr. Hüseyin Demir, 13. Matematik Sempozyumu’nun 15-17 Mayıs 2014 tarihlerinde Karabük Üniversitesi’nin ev sahipliğinde, "Bilimin Çeliği Matematik" teması ile yapılacağını belirterek, matematik eğitimcilerini, eğitim uygulaması yapan öğretmen ve öğrencileri ayrıca kamuda çalışan matematikçileri bu sempozyuma davet etti. Matematik eğitimcilerini, eğitim uygulaması yapan öğretmen ve öğrencileri ayrıca kamuda çalışan matematikçileri bu sempozyuma davet eden Bulut, ayrıca sempozyum sürecince "Matematikçiler Derneği Türkiye Liseler Arası İkinci Matematik Yarışması" ve "2014 Matematikçiler Derneği Satranç Turnuvası" yapılacağını da vurguladı.

2014 yılı içerisinde Ankara TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde 30 Nisan-2 Mayıs tarihleri arasında 1. Matematik Fuarı’nın da düzenleneceğini söyleyen Demir, söz konusu fuarda matematik projeleri, somut öğretim materyalleri, dijital öğretim materyalleri gibi matematik biliminin güncel gelişmelerinin de tartışılacağını belirtti. Prof. Dr. Hüseyin Demir, “Samsun’daki matematik eğitimcilerinin sempozyuma ve diğer matematik etkinliklerine katılımlarını bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir