Masa Tenisi Turnuvası 4 Mayıs’ta

Masa Tenisi Turnuvası 4 Mayıs’ta
Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü’nün gerçekleştireceği Masa Tenisi Halk Turnuvası 4 Mayıs’ta başlayacağı açıklanırken yarışmaya katılım şartları belli oldu.

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü 2013-2014 faaliyet yılı 2.Dönem Faaliyet Programında yer alan Masa Tenisi Halk Turnuvasının, 4 Mayıs’ta Çarşamba Mustafa Dağıstanlı Kapalı Spor Salonunda başlayacağı duyurulmuştu.

Çarşamba Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü’nün organizasyonunda bulunacağı Masa Tenisi Halk Turnuvasının başvuru tarihlerinin 10-30 Nisan arasında olduğu açıklanırken, başvurularda gerekli kriterler belirtildi. Turnuvada kategorilerin Yıldız,Genç, Büyükler olarak ayrılacağı, Yıldız kategorisinden yarışmak isteyenlerin 1 Ocak 1999 ve sonrası doğumlu olması, Genç kategorisinden katılmak isteyen yarışmacıların 1 Ocak 1996 ile 31 aralık 1998 arası doğumlular olması gerektiği ve Büyükler Kategorisinden katılım yapmak isteyenlerin ise 31 aralık 1995 ve öncesi doğumlulardan oluşmasının gerektiği belirtildi.

Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü binasına ve Çarşamba Gençlik Merkezi Binasına yapılabileceği açıklanırken turnuvaya tüm Çarşamba Halkının davet edildiği bildirildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir