“MARKETLER İNDİRİM ÇAĞIRISINA KOŞUYOR”

“MARKETLER İNDİRİM ÇAĞIRISINA KOŞUYOR”
ATO Başkanı Gürsel Baran, "Tüm marketler başta olmak üzere tüm üyelerimizi yapacakları indirimlerle enflasyonla ve hayat pahalılığıyla mücadeleye katılmaya çağırıyorum”dedi.

“HERKESİN KARARLILIĞINA İHTİYACIMIZ VAR
ATO Başkanı Gürsel Baran, Cumhuriyet'in 100'üncü yılında tüm işletmeleri indirim kampanyasına destek olmaya davet ederken, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın gıda perakendecileri başta olmak üzere çeşitli kesimlere yaptığı çağrıyı anımsattı. "Büyüme, yatırımlar, finansman maliyetleri, gelir dağılımı gibi birçok temel makroekonomik değişkeni olumsuz etkileyen enflasyonla mücadele bugün en temel sorunumuz. Bu sorunun kısa sürede çözümü için tüm kesimlerin kararlı duruş sergilemesine ihtiyacımız var." değerlendirmesinde bulunarak şöyle devam etti.

“HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMALI”
Hükümet, enflasyonun tek haneli rakamlara inmesi için çalışmalar yürüttüğü bu süreçte herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor ifadelerini kullanan Başkan Baran, “Perakendecilerin yanı sıra tekstilden halı ve mobilyaya, beyaz eşyadan küçük ev aletlerine kadar tedarik zincirindeki tüm aktörlerin bu sürece katılması gerekmektedir. Enflasyon ve hayat pahalılığı gelir ve sermayeyi yok eden gösterge olarak karşımızda. Salgından bu güne üyelerimizin yaşadığı sıkıntıları ve bu sıkıntıların atlatılmasındaki katkıları herkes biliyor. Enflasyonla mücadele de kararlılık, birlik, beraberlik şarttır. Üyemiz olan marketler başta olmak üzere tüm üyelerimizi yapacakları indirimlerle enflasyonla ve hayat pahalılığıyla mücadeleye destek vermeye davet ediyorum."

ato-marketler-ve-uyelerini-cumhurbaskani-erdoganin-indirim-kampanyasina-destege-cagirdi.jpg

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Ekonomi