“Makamlar geçici, Samsunspor bakidir”

“Makamlar geçici, Samsunspor bakidir”
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in Samsunspor söylemleri sonrasında sosyal medyada yaşanan tartışmalara dahil oldu.

Milletvekili Erhan Usta sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamasında, “ Biliyorum Samsun BŞB Başkanının yaptıkları canınızı sıkıyor ve haklı olarak sitem ediyorsunuz.

Bir Samsunspor taraftarı olarak tribünlerde, bu şehrin çocuğu ve milletvekili olarak ise gerek Meclis kürsüsünden gerekse de verdiğim önergelerle sevdamız olan Arma'ya sahip çıktım ve çıkmaya devam edeceğim. Sizler de Samsun’a ve Samsunspor’a karşı yapılan yanlışlara karşı en ağır cezayı MustafaDemirİstifa hashtagını (#) Ülke gündemine oturtarak verdiniz. Bir belediye başkanı için, koca bir şehrin istifasını istemesi kadar vahim bir durum yoktur. Bu Belediye Başkanı Samsun’a hizmet edip bir parça da olsa halkın gözünde değer kazanmayı tercih etmek yerine, adeta intikam alırcasına bir daha oturamayacağını bildiği o koltuğun tadını kendi çapında çıkarmaya çalışmaktadır.

Makamlar geçicidir fakat Samsunspor bakidir.” Yorumunu yaptı.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir