Mahallelerden futbol turnuvası

Mahallelerden futbol turnuvası
Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Dikbıyıkspor ve Arım mahalleleri muhtarlıkları ile ortaklaşa düzenlenen Çarşamba’daki Doğu Yaka ve Batı Yaka Köy Futbol Turnuvaları başlıyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak sporun birleştirici gücünün temel alınarak mahalleler arasında dayanışmayı sağlamak, kardeşliği pekiştirmek, insanları bir araya getirmek, hemşehricilik bilincini geliştirmek olduğunu söyleyen Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın, “İlçemiz Doğu Yakasında Arım mahalleleri ve Batı Yakası Dikbıyık bölgesinde Her Yıl Düzenlenen Futbol Turnuvası Bu Yılda start alıyor.Her yıl katılımın giderek arttığı turnuvada bu sene Doğu Yakadan 16 ,Batı Yakadan ise 8 Takım Olmak Üzere toplam 24 Mahalle Takımımız Şampiyon Olmak İçin Yarışacaklar. İki Yakanın Şampiyon Olan Takımları bu sene Süper Kupa İçin ayrı bir organizasyonda Karşılaşacaklar. “ dedi.


İlçemiz Doğu ve Batı Yakasında Futbol Turnuvası 1 Temmuz Çarşamba Günü  Saat 23.00 de Dikbıyık Suni Çim Sahada  BAYRAMLISPOR-MELİKSPOR ,Doğu yakada Arım Suni Çim Sahada Saat 23.00 de SAHİL-AKÇATARLA  Karşılaşmaları İle Başlıyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber