MAGANDA KURŞUNU NİŞANI KANA BULADI: 1 ÖLÜ

MAGANDA KURŞUNU NİŞANI KANA BULADI: 1 ÖLÜ
Çarşamba ilçesi Eğridere Mahallesinde gerçekleştirilen Kına gecesinde 1 kişi kaza kurşunuyla hayatını kaybetti

Edinilen bilgilere göre, Olay gece saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Çarşamba ilçesi Eğridere Mahallesi’nde düzenlenen kına gecesinde evin içinde oturan Celal E. (50) odanın içinden havaya ateş açmak isterken, odada seken kurşunlardan biri Mehmet Ç.’nin (73) kalbine isabet etti. Mehmet Ç. olay yerinde hayatını kaybederken, olaya müdahale eden Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri olay yerinde ve Çarşamba Devlet Hastanesi’nde geniş güvenlik önlemleri aldı.

İlçe Jandarma Komutanlığı olay yerinde ve Hastane girişinde geniş güvenlik önlemleri alırken diğer yandan olayla ilgili yaptığı araştırmasında ilk belirlemelerde  bir kişiyi tespit etti. Olayı derinleştiren Jandarma olay yerinde iki ayrı silahla ateş açıldığı ve hangi silahtan çıkan mermi ile Mehmet Ç. nin vurulduğunu tespit etmek üzere 21 kişiyi de gözaltına aldı.

Kaza kurşunu ile hayatını kaybeden Mehmet Ç. nin naşı Hastane Morguna kaldırılırken Hastane bahçesi adeta ana baba günü oldu. Geniş güvenlik önlemleri altında Mehmet Ç. nin ailesini sakinleştirmek için uzun süre uğraştı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber