MAGANDA KURŞUNU HAYATINDAN EDECEKTİ

MAGANDA KURŞUNU HAYATINDAN EDECEKTİ
Çarşamba İlçesi’nde evlerine ait bahçede kurbanlık kesimi için dışarıda bulunduğu anda maganda kurşununa hedef oldu.

  Edinilen bilgiye göre; Olay Çarşamba İlçesi Yeşilırmak Mahallesi’nde meydana geldi. Kurban Bayramı dolayısıyla kurbanlıklarını kesen Sır ailesi evlerine bahçede bulunuyordu. Ailenin dışarıda bulunduğu sırada bir maganda kurşunu Berna Sır’a isabet etti. Maganda kurşunuyla yaralanan kadın, Çarşamba Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
  Devlet Hastanesi’nde ilk müdahalede bulunulan Berna Sır’ın durumunun iyi olduğu, herhangi bir hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

untitled-1-001.jpg
  Olayın ardından bu tür olayların son bulmasını isteyen yaralanan Berna Sır’ın eşi Ferhat Sır, “Olay anında biz kurbanımızı kesiyorduk. Eşimde bahçede ki incire ağacından incir almak istedi. İnciri yemesine fırsat kalmadan, yukarıdan yorgun mermi böbrek bölümüne doğru isabet etti.  Daha sonra gerekli müdahaleler yapıldı. Emniyet ekipleri gerekli incelemelerini yaptı. Konuyla ilgili şikayetçi de olduk. Sabahtan bu yana atılan merminin haddi hesabı yok. İnşallah bu maganda terörü son bulur. Can kayıbı olabilirdi. Doktorlar şuan ilk tedavilerini yaptı. Herhangi bir ciddi durumun olmadığı söylendi. “ dedi.

img_2914.jpg
HABER MERKEZİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber