Madeni Sanatkarlar’da Dündar güven tazeledi

Madeni Sanatkarlar’da Dündar güven tazeledi
Çarşamba Madeni Sanatkarlar Odası’nda gerçekleştirilen kongrede 2 aday yarıştı. Kongrede mevcut başkan Mustafa Dündar, güven tazeledi.

Çarşamba Cemil Şensoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kongrede Çarşamba Madeni Sanatkarlar Odası’nın Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen kongrede mevcut başkan Mustafa Dündar ve Aptullah Pak yarıştı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongre, gündem maddelerine göre devam etti. Gündem maddelerinin ayrı ayrı oylanmasının ardından seçime geçildi. 

Saat 17.00’a kadar yapılan oylama işleminin ardından sayıma geçildi. Yapılan sayımda 470 oyun 392’sini alan mevcut başkan Mustafa Dündar, güven tazeledi. Diğer aday Aptullah Pak ise 78 oy alabildi. 

Seçim sonucun ardından mevcut başkan Mustafa Dündar, üyelere teşekkür ederek gelecek dönem oda üyeleriyle daha koordineli ve yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürmeye devam edeceklerini belirtti. 


Başkan seçilen Mustafa Dündar’ın yönetim kurulu şu şekilde oluştu; Kamil Aykul, Hüseyin Atasoy, Mitat Akkuş, Halil Gündüz, Davut Kaya, Mehmet Yılmaz. 

1-(1)-007.jpg

1-(2)-009.jpg

1-(3)-003.jpg

1-(1).jpeg

 

HABER: Erol ŞEKER  - Aybüke ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber