Macit ve Sevinç Avukatlık ve Danışmanlık Bürosu açıldı

Macit ve Sevinç Avukatlık ve Danışmanlık Bürosu açıldı
Çarşamba Değirmenbaşı Caddesi Taşdelen Center’da hizmete Macit ve Sevinç Avukatlık ve Danışmanlık Bürosu dün çok sayıda davetlinin katıldığı törenle hizmete açıldı

 

HABER-FOTO: Serkan KARAHAN – Burak ÇALIŞKAN

Çarşamba Değirmenbaşı Caddesi Taşdelen Center’da Av. Zeynep Macit, Av. Selim Macit ve Av. Ali Sevinç’in birlikte açtıkları Macit ve Sevinç Avukatlık ve Danışmanlık Bürosu dün yapılan açılış töreni ile birlikte hizmete başladı. Törene Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Kadri Özaslan, Samsun Baro Başkanı Necat Anıl, MHP Çarşamba İlçe Başkanı Baki Demirtaş ve yöneticileri, Eski Milletvekili Eczacı Cemal Alişan, Eczacı İsmet Bayrak,  AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Baş, MHP Çarşamba Belediye Meclis Üyesi Muhammet Ali Torun, İlkumut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu ve ÇTSO Başkan Adayı Ahmet Yılmaz’ın yanı sıra çok sayıda avukat ve iş adamı katıldı.

macit-ve-sevinc-avukatlik-ve-danismanlik-burosu-acildi-(3).jpg

Açılış öncesinde konuşma yapan Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, açılan büronun herkese hayırlı olması temennisinde bulunurken törende konuşma yapan Samsun Baro Başkanı Necat Anıl’da Çarşamba’nın hukukçularına, avukatlarına sahip çıktığını böyle bürolarla bir kere daha gördük dedi. Kurdelenin kesilmesinin ardından konuklara yapılan ikramla birlikte tören son buldu.

macit-ve-sevinc-avukatlik-ve-danismanlik-burosu-acildi-(1).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber