Macera severlerin Türkiye Yorumu!

Macera severlerin Türkiye Yorumu!
Çevirdikleri pedalla Hollanda’dan Rusya’ya gitmeyi hedefleyen iki maceraperest genç Samsun’un Çarşamba İlçesi’nde de geçti. Çarşamba İlçesi’ne gelene kadar gösterilen ilgiden memnun olduklarını ifade eden gençler gazetemize konuştu.

Avrupa’nın en düşük rakımına sahip ülkelerin başında gelen Hollanda’dan pedal çevirerek yola çıkan iki genç Rusya’nın yüksek kesimlerine çıkarak hayatlarının en macera dolu gezisini yapmayı istediklerini söylediler. 21 yaşındaki Erin Duffy ve 21 yaşındaki Ben Treasure yol arkadaşı olarak aldıkları bisikletlerinin pedalını çevirerek başladıkları gezide Samsun’un Çarşamba İlçesi’nden de geçtiler. Çarşamba İlçesi’nde mola veren gençler, gazetemize gelerek hedefleri ve türk halkı hakkında ki düşüncelerini  paylaştılar.  
macera-severlerin-turkiye-yorumu!-(1).jpg
Gazetemiz binasında Genel Yayın Yönetmeni Erol Şeker ile konuşan iki maceracı, yolculuklarında başından geçenleri heyecan dolu olayları aktardılar. Türkiye vatandaşının kendilerine memnun edecek derecede ilgi duyduğunu anlatan Duffy ve Treasure, gezileri hakkında kısa detaylar verdi. Gençler, “Londra’da öğrenciyiz. Biz Avrupa’nın en düşük noktasından yola çıkarak Rusya’nın en yüksek noktasına gitmeyi planlıyoruz. Birçok Avrupa ülkesinden sonra rotamız şimdi Türkiye üzerinden devam ediyor. Türk insanının misafirperverliğine hayran kaldık. Yolumuzda giderken herkes bizleri çay içmeye davet etti. Türk insanı çok yardımsever ve cana yakınlar.” Şeklinde konuştular.
macera-severlerin-turkiye-yorumu!-(2).jpg
Türkiye’nin gezdikleri diğer ülkelerden ayrıcalıklı olduğunu söyleyen maceracı gençler, Karadeniz ikliminin kendilerinde farklı bir hayranlık uyandırdığını da söylediler. Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni’ne teşekkür ederek ilçenin önemli tarihi varlıklarından Göğceli Çivisiz Camiisini gezen macera sever gençler, ardından Gürcistan üzerinden yollarına devam edeceklerini dile getirdiler.

HABER: Yunus Emre TÜRKYILMAZ 

macera-severlerin-turkiye-yorumu!-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber