Maç yolunda kazada can verdi!

Maç yolunda kazada can verdi!
Tekkeköy mevkiinde geçirdikleri kaza sonucu ağır yaralanan ve hayatını kaybeden Hüseyin Çalışkan için Çarşamba Hasbahçe Camiinde kılınan cenaze namazında son görevde bulunuldu.

Geçtiğimiz Pazar günü Ladikspor-Çarşambaspor maçını izlemek için Ladik İlçesine  gitmek için özel araçlarıyla yola çıkan Çarşambasporlu taraftarların Tekkeköy mevkiinde geçirdikleri kaza sonucu ağır yaralanan ve hayatını kaybeden Hüseyin Çalışkan için Çarşamba Hasbahçe Camiinde kılınan cenaze namazında son görevde bulunuldu.

Çarşambaspor taraftarları derneği tribün lideri Emrah Çalışkan ve Emircan Çalışkan’ın  babası, Çarşamba Kahveciler Odası Başkanı Erdal Çalışkan’ın ağabeyi olan Hüseyin Çalışkan’ın  5 gündür verdiği yaşam mücadelesini kaybetmesi sonucu hayata veda etmesi spor camiasını yasa boğdu. Hüseyin Çalışkan’a Hasbahçe Mahalle Cami’sine son görevde bulunuldu. İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına Çarşamba İlçe Kaymakamı Mustafa Güney, Çarşamba Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Turan Bilgin, Samsun ESOB Başkanı Eyüp Güler, Çarşamba Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Musa Bala, Büyük Birlik Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Ertan Sağlam, Çarşamba Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Selahattin Akkuş, Çarşambaspor Başkanı İbrahim Gündüzoğlu, oda başkanları Çarşambaspor Taraftarlar Derneği Onursal Başkanı Uğur Çapkın, Çarşambaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Samet Yarar ve Çarşambaspor taraftarları, Amasya Şehzadeler Taraftar Grubu Başkanı Halis Kaçnak, Samsunspor Şehzadeler Taraftar Grubu üyeleri, Termespor Taraftar Grubu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kılınan cenaze namazı ve alınan helalliklerin ardından, Çalışkan’ın cenazesi Göğceli aile kabristanlığına dualarla defnedildi.

HABER: Nuri ŞEKER – Nevzat AKKAYA

 

bunlar-(2)-003.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber