MAÇ SONRASININ GÜNDEMİ ‘SAMSUNSPOR’

MAÇ SONRASININ GÜNDEMİ ‘SAMSUNSPOR’
Haber Expres TV'de her salı 20.00'da ekrana gelen Nevzat Akkaya'nın sunduğu Maç Sonrası canlı yayınında Samsunspor'un Play-Off maçında Altınordu'ya 1-0 yenilmesi sonrası programda heyecan dolu dakikalar yaşanırken, canlı yayında yeni bir anlık izleyici re

Haber Expres Tv'de Her Salı saat 20.0'da izleyicileriyle buluşan, Nevzat Akkaya'nın moderatörlüğünü yaptığı Erkan Demek'in yorumladığı ve Ümit Gök'ün konuk olduğu canlı yayında geçen akşam TFF 1. Lig play-off ilk maçında Samsunspor’un Altınordu'ya 1-0 yenildiği müsabaka konuşuldu. Maçın hemen sonrasında ekrana gelen canlı yayında konuklarının heyecanlı yorumları ve izleyicilerin tepkileri ise ekranlara yansıdı.

" Bu akşam istemediler ve maçı alamadılar "

TFF 1. Lig Play-Off ilk maçı olan Samsunspor'un ilk rakibi olan Altınordu Maçı hakkında ve yaşanan dakikalar için yorum yapan Erkan Demek, "Biz Samsunspor için hep yapıcı eleştiri yaptık. Ama bu sefer 11 tane karakterli, genç, futbol oynatmak isteyen futbolcular yerine futbolu pek bilmeyen 11 kişiyi, futboluunutmuş ve futbol ile alakalı olmayan 11 kişinin maçını izledik.Samsunspor bu 11 kişi ile bu zamana kadar direndi. Bu akşam istemediler ve maçı alamadılar" diye konuştu.

İzleyici rekoru kırıldı!

İzleyicilerin dakikalar içinde canlı yayına katılması üzerine izleyici rekoru kırılırken, gelen yorumlar ise yayının ateşini daha da arttırdı. Play-Off'un ilk maçı olması ve beklentilerin yüksek olduğu müsabakanın yenilgiyle sonuçlanması nedeniyle taraftarlar tepkilerini yorumlarla dile getirirken, birçok taraftar, gelecek maçta Samsunspor’un üst lige yükselebilmesi için büyük bir önem taşıyan karşılaşmanın kazanılması gerektiğini vurguladılar. 1 saati aşkın süren canlı yayını anlık 670 kişinin izlediği gözlemlenirken, göz ardı edilemeyecek etkileşimi ile Samsun’un en iddialı yayınını oldu.

‘Maç Sonrası’ her Salı Haber Expres TV’de

Haber Expres TV ekranlarında yayınlanan ‘Maç Sonrası’ her Salı akşamı Samsunspor’u ve Çarşambaspor’u konuşuyor. Salı akşamlarının vazgeçilmez canlı yayını olan Maç Sonrası’nda önemli canlı yayın konukları yaptıkları tespitlerle Samsunspor’un gelecek sezonuna yönelik ve müsabakalar sonrası analizleri büyük dikkat topluyor.

HABER: Nurhan GÜZEL – Büşra KOCATAŞ

mac-sonrasi.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber