LYS’de dereceye girenlere plaket

LYS’de dereceye girenlere plaket
Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, LYS’de başarı gösteren öğrencilere plaket vererek ödüllendirdi

Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız bu yıl düzenlenen LYS sınavında başarı gösteren öğrencileri makamında ağırlayarak Plaket verdi. Bu yıl ÖSYM tarafından düzenlenen Lisans Yerleştirme Sınavı(LYS)’ye Çarşamba’dan dereceye giren öğrencilerden 24 tanesi Caner Yıldız Tarafından Plaketle ödüllendirildi.

Yapılan ödül Töreninde öğrencilerle bir süre sohbet eden Kaymakam Caner Yıldız öğrencilerin tercihte bulunacağı bölümler konusunda öğrencilere çeşitli sorular sordu.  Çarşamba genelinde dereceye giren öğrencilerden bir tanesinin tercih konusunda Uçak Mühendisliği demesi Kaymakam Caner Yıldız’ı şaşırttı.  Öğrencileri tek tek tebrik eden Yıldız öğrencilerden başarılarının devamını diledi.

Yapılan ödül törenine Kaymakam Caner Yıldız’ın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili İsa Uysal, Okul Müdürleri ve yardımcıları, Dershane temsilcileri ve veliler katıldı. Kaymakam Caner Yıldız, her geçen yıl öğrencilerin daha başarılı ve gelişen ülkemizde modern teknolojileri öğrencilerin daha yakından takip edilerek gelecekte Uçak Mühendisliği gibi çoğumuza enteresan gelen eğitim kurumlarını ve gelecekte ki işlerini kurma hayallerinin eğitimde ki başarı ile artmaya devam ettiğini belirterek öğrencilere bundan sonra ki eğitimlerinde de başarılar diledi. Bu arada Yıldız, ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdür vekili İsa Uysal’ a da bu yıl daha fazla başarı elde edilebilmesi için çalışmaları daha sıkı yapılmasını istediğini belirterek bu başarılar nedeni ile öğrencilere katkı veren eğitim camiasında ki tüm öğretmen ve yöneticilere de ayrıca teşekkür etti.

Haber -Foto: Serkan Karahan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber