LOVELET OUTLET’TE BÜYÜK SATRANÇ TURNUVASI…

LOVELET OUTLET’TE BÜYÜK SATRANÇ TURNUVASI…
Lovelet Outlet Alışveriş Merkezi, 2014 Samsun Yıldızlar İl Birincisini Türkiye Şampiyonluğuna Yolluyor
Lovelet Outlet Alışveriş Merkezi, yine bir ilke daha imza atacak.
Türkiye Satranç federasyonu ile beraber Samsun Yıldızlar İl Birinciliği GHSİM ve Satranç İl Temsilciliği tarafından yapılan Samsun Yıldızlar İl Birincilik turnuvasına ev sahipliği yapacak.
12 kategoride yarışılacak turnuva da, Lovelet her kategoriden 1,2,3. Olan sporculara ödüller verecek. Katılımın 250 kişi olacağı planlanan turnuvaya birçok sporcu çevre ilçelerden gelecek. 07 -08 Haziran’da, Lovelet Avm sinema salonunda düzenlenecek turnuva şimdiden satranç severleri heyecanlandırmış durumda.
Satranç turnuvasının yanında 08 Haziran 2014 Pazar günü yapılacak simultane etkinliği, on kez Samsun şampiyonu olan Metin Asılkefeli tarafından Lovelet Avm’de verilecek. Saat 15:00’de başlayacak gösteriye bütün Samsun Satranç Ailesi seyirci olarak davetli olacaktır. Simultane gösterisine 2013-2014 sezonunda 12 yaş ve altı kategorilerde Samsun İl Birincisi olan veya birinci ile eş puan alan davetli sporcular katılabilecek.
Karadeniz ‘in en büyük outleti Lovelet, bu hafta sonu dopdolu satranç etkinlikleriyle ziyaretçilerini karşılayacak. Lovelet, kütürel, sanatsal ve spor aktivitelerine önem veren bir Avm olarak, bölge de yüksek ses getirecek bir etkinliğe daha imza atacak.
Lovelet Outlet Alışveriş Merkezi Müdürü Ferhat Bank’ GHSİM ve Satranç İl temsilciliğinin planladığı bu büyük satranç turnuvasına ev sahipliği yapmanın mutlu gururunu taşıyoruz.’ dedi.
lovelet-2.jpg
lovelet-1.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Karadeniz