Lovelet Öğretmenler gününü kutlamaya başladı

Lovelet Öğretmenler gününü kutlamaya başladı
Karadeniz’in en büyük Outlet merkezi olan Lovelet AVM, Öğretmenler Gününü şimdiden kutlamaya başladı

 

HABER MERKEZİ

Hizmete girdiği günden itibaren Karadeniz Halkı’nın beğenisini kazanan Lovelet AVM, öğretmenlere ve eğitime verdiği önemi tüm hafta boyunca hazırlanan çeşitli organizasyonlarla gösterecek. Her geçen gün ziyaretçi sayısını artırarak dikkatleri üzerine çeken Lovelet AVM bu seferde öğretmenlerimizi mutlu etmeyi ve onlara güzel sürprizler yapmayı planlıyor; haftanın her günü düzenlenen birbirinden güzel etkinlikleri ile adından söz ettirmeye devam eden, alışverişin yanı sıra aynı zamanda bir yaşam merkezi olan Lovelet bu hafta tüm programını öğretmenlere ayırdı.

Öğretmenler Günü haftası olarak planlanan organizasyonların ilk ayağı 19 Kasım 2012,Pazartesi günü gerçekleşti. İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, İlkadım İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Seyfettin Mayuk ve Lovelet AVM Genel Müdürü Hale Acıtaş Düzdemir’in başkanlığında yapılan ‘Öğretmenim’e..’ adlı sergi açılışına Kazım Orbay, İstiklal ,Sakarya ve Abdullah Paşa ilkokullarının müdürleri de eşlik etti. Birçok okulun katılımıyla gerçekleşen ödüllü sergi bir hafta boyunca Lovelet AVM’de sergilenmeye ve ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.

21- 23 Kasım tarihlerinde tüm öğretmenlere ücretsiz sinema keyfi sunan Lovelet AVM, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde de tüm öğretmenlere bir konser organizasyonu planlayarak, Samsun’da bulunan öğretmenleri Lovelet AVM’ye davet ediyor.

Öğretmenlere ve öğretmenler gününe verdiği değeri dile getiren Lovelet AVM Genel Müdürü Hale Acıtaş Düzdemir , ‘Tüm öğretmenlerin öğretmen günlerini kutlar, alışveriş merkezimizde öğretmenler gününe özel düzenlediğimiz sürprizlerle dolu etkinliklere katılmalarını bekleriz’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel