Lösemili Çocukların 23 Nisan Coşkusu

Lösemili Çocukların 23 Nisan Coşkusu
Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği(LÖSAM) üyeleri ile Veteriner Fakültesi öğrencileri ve gönüllüler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla lösemili çocuklarla bir araya geldiler

OMÜ Çocuk Hastanesi Hematoloji Onkoloji Servisi’nde yatarak ve ayakta tedavi gören çocuklar için organize edilen 23 Nisan kutlamaları öncesi Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Gökhan İnat, Veteriner Fakültesi öğrencileri ve gönüllüler genel servis ve enfeksiyon servisinde yatan miniklere sürpriz hediyeler dağıttı.

Hasta yataklarında kendilerine verilen hediyeleri alan miniklerin mutlulukları gözlerinden okundu. Doktor İnat ve beraberindekiler daha sonra Çocuk Hastanesi Toplantı Salonu'nda bekleyen miniklerin yanına gittiler. Burada müzik eşliğinde gönüllerince eğlenen minikler daha sonra günün anısına hazırlanan 23 Nisan pastasıyla hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Gökhan İnat, çabalarının geleceğin teminatı ve hayatın anlamı olan çocuklara daha iyi bir gelecek sağlamayı hedeflediklerini söyleyerek, "Bu noktada tüm dünya çocuklarının 23 Nisan bayramını da kutluyorum. Bu çocuklar hepimizin" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir