LÖSAM’IN PROJESİNE DESTEK

LÖSAM’IN PROJESİNE DESTEK
LÖSAM’IN “AİLELERİ EVLERİNDE ZİYARET VE KARDEŞLİK PROJESİ”NE AK PARTİ ATAKUM TEŞKİLATI DESTEK VERDİ

 

Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği’nin (LÖSAM) “Aileleri Evlerinde Ziyaret ve Kardeşlik Projesi” doğrultusunda, Kütahya ve Adana’dan gelerek ilik nakli olan çocukların evlerine yapılan ziyaretler AK Parti Atakum Teşkilatı’nca desteklenerek yapıldı.

İlçe Başkanı Hüseyin Dereli’nin eşi Aynur Dereli ve Başkan Yardımcısı Nuray Topçu’nun da eşlik ederek yapılan ziyaret her iki ailenin buluştuğu Adanalı ailenin evinde son buldu.

Projenin geniş kesimlere duyurulması için herkesle diyalog halinde olduklarını, mücadeleye katkı sağlamak için toplumun tüm kesimlerini çekmek istediklerini ve projenin başkalarınca sahiplenilerek büyümesinin en büyük hedeflerinin olduğunu söyleyen LÖSAM Genel Sekreteri Kenan Öztürk, “Değişik alanlarda projeyi tanıtma çalışmalarımızın karşılığını görüyor, köprü görevini sürdürüyoruz. Projemize toplumun en küçük bireyinden en üst makamdaki herkesin katkısı olabileceğine inanıyor ve elimizden geldiğince herkesi bu mücadeleye davet ediyoruz. Hafta sonu Kütahya ve Adanalı ilik nakilleri de başarılı geçen çocuklarımız aileleriyle beraber ziyaret edildi. Gözlemlerimiz projemize önümüzdeki günlerde çok daha ilgi gösterileceği şeklindedir. Bugün iki ailemizin sıkıntı ve sorunlarını dinlerken, aynı zamanda başka bir hastamızın kiralık tuttuğu evin tüm ihtiyaçları da tam anlamıyla temin edildi. Ziyarette bizlere eşlik eden ve ev eşyalarındaki katkılarından dolayı AK Parti Atakum camiasına teşekkür ediyorum” dedi.

İlçe Başkan Yardımcısı Nuray Topçu ise, “Samsun’da fiilen yapılan projeden Kenan beyin bilgilendirmesiyle yeni haberdar olduk. Yaptığımız benzer çalışmalara ek olarak, LÖSAM adına yapılan faaliyetlere teşkilatımız olarak her türlü desteği vermeye hazırız. Kütahya ve Adanalı çocuklarımızı evlerinde ziyaret etmekten dolayı da mutlu olduğumuzu söyleyebilirim. Projenin Samsunumuz ve insanlık adına ne kadar yerinde olduğunu yaparken yaptığımız tespitlerle çok iyi gözlemledik. Bundan sonra da proje kapsamındaki ziyaretlere katkımız olacaktır. Ayrıca Öztürk ailesinin ‘ateş düştüğü yeri yakmasın’ düşüncesiyle çıktığı yoldaki mücadelelerini takdirle karşılıyor, bizlere düşen görevde yanlarında olduğumuzu ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel