Lösam Tekkeköy Ortaokulu’nda

Lösam Tekkeköy Ortaokulu’nda
Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği (LÖSAM) tarafından, Tekkeköy Ortaokulu’nda öğrenciler, lösemi hastalığı konusunda bilgilendirildi

Tekkeköy Ortaokulu’nda öğrenci ve öğretmenleri bilgilendiren LÖSAM Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Öztürk, "Samsun'a son yıllarda ilik nakillerinden dolayı ülkemizin çeşitli yerlerden yoğun hasta akımının geldiği birçok kesim tarafından bilinmiyor. Şifasını bulmak için Samsun'a gelenlerin yaşadığı en büyük sıkıntı yalnızlık problemi. Duyarlılığın artırılması ve hastaların moralini yüksek tutacak ziyaretlerle bu açığı kapatmaya çalışıyoruz. Üzerimizde böyle bir sorumluluk var. Dernek bünyesinde sürdürdüğümüz Aileleri Evde Ziyaret Projesi’ne öğrenci ve öğretmen profilinin artmasıyla memnun oluyoruz. Görevimiz mevcut durumu göstererek herkesin bu mücadeleye desteğini sağlamaktır" dedi. 

Okulun rehber öğretmeni Mevlüt Yamaç ise, “Okulumuzda sivil toplum örgütlerinin tanıtımlarını sık sık gerçekleştiriyoruz. LÖSAM'ın öğrencilerimizi bilgilendirmesinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Biz de önümüzdeki dönemlerde ilimizde gerçekleştirilen bu projeye nefes olmaya çalışacağız” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir