'LÖSAM' Çocuklarla

'LÖSAM' Çocuklarla
Samsun'da hastane idarecileri ve çalışanları Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle bir araya geldikleri miniklere çeşitli hediyeler vererek, onlarla vakit geçirdi

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği’ni (LÖSAM) ziyaret etti. Lösemili çocuklara çeşitli hediyeler veren hastane idarecileri ve çalışanları, miniklerle oyunlar oynayıp, onlarla keyifli vakit geçirdiler.

aw071272-01.jpg
Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Dr. Ahmet Muhlis Korur, “Çocuklar ile beraber olmak bizleri çok mutlu etti. Lösemi, tedavi edilebilir bir hastalıktır. LÖSAM’ın hizmetleri de görmezden gelinemez. Biz de bugünkü ziyaretimizde kendilerini görme fırsatı bulduk. Dernek yönetimi ve gönüllüleri uzun yıllardır faaliyetlerine devam ediyorlar. Biz de her zaman lösemili çocuklarımızın yanındayız, her türlü desteğimizi veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz” dedi.

aw071272-02.jpg
LÖSAM Yönetim Kurulu yetkilileri de hastane idareci ve personellerine teşekkürlerini iletirken, bugünkü ziyaret ve katkılarından dolayı şükran duyduklarını söylediler.

aw071272-03.jpg
Lösemili çocuklar için yapılan etkinliğe ayrıca Hakan Çiftçi, Merkez Hastanesi Müdürü Birol Yılmaz, Merkez Hastanesi Sağlık Hizmetleri Müdürü Dilek Özçelik ve kurumsal iletişim ekibi katılarak, çocuklarla beraber vakit geçirdi.

aw071272-04.jpg
İHA

Kaynak:İHLAS HABER AJANSI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Sağlık