LÖSAM 14 Yaşında

LÖSAM 14 Yaşında
Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği (LÖSAM) Yönetim Kurulu Üyeleri, derneğin 14. yaşında eşleriyle beraber yemekte buluştu.

 

1999 yılında kurulup bugüne Samsun ve çevre illerindeki hastalarla, son günlerde ilik nakli için ülkenin her köşesinden Samsun’a gelen hastaların sorunlarıyla da yüzleştiklerini söyleyen Dernek Başkanı Prof. Dr. Davut Albayrak, “14. yılındaki ilk yönetim kurulu toplantımızı düzenlediğimiz yemekte yapmayı düşündük. Geçmişten bugüne bakınca dernek faaliyetlerinin kesintisiz uzun süreye yayılması kolay değil. Faaliyetlerimiz gelir getirici, hastalara yönelik ve toplumsal duyarlılığı artırma amaçlı etkinlikler olarak devam etmektedir. Bugün Samsun’da yaşanan en büyük sorun, tedavi amaçlı şehrimize gelen hastaların konaklaması. Bu anlamda inşaatı devam eden ve yıl içinde bitirilerek bize devredilecek, ilik nakli olan hastaların konaklamalarına hizmet verecek NADEP projesinin bitmesini bekliyoruz. Ben dernek bünyesindeki arkadaşlarımız ve katkılarını maddi manevi esirgemeyerek bizleri yalnız bırakmayan yardımsever insanlara teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantı bitiminde, bir sonraki toplantının, mayıs ayının ilk haftasında yönetim kurulu üyesi Mustafa Aydın’ın köyünde piknik havasında yapılması kararı alındı.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel