Lokman Hoca’dan babaya son bakış

Lokman Hoca’dan babaya son bakış
Çarşamba Şehir Nuri Pamir İlkokulu Öğretmeni ve Çarşamba spor camiasının sevdiği isimlerden Lokman Mum’un babası Mustafa Mum, geçirdiği rahatsızlığı nedeni ile hayata veda etti.

Uzun süreden beridir hastalığı nedeni ile tedavi gören Mustafa Mum (80), gördüğü tedavi sonucunda hayata gözlerini kapattı. Çarşamba Şehit Nuri Pamir İlkokulu Öğretmeni ve Çarşamba spor camiasının sevdiği isim olan Lokman Mum’un babası Mustafa Mum (80) önce ki akşam kaldırıldığı özel bir hastanede hayata gözlerini kapatarak sevenlerini üzdü.

Dün Cuma namazına müteakiben Yunus Emre Camiinde kılınan cenaze namazı sonrasında Sarıcalı Mahallesi Aile kabristanlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. Lokman Mum hocanın babasını uğurlarken mezarlıkta ki son bakışı gözlerden kaçmadı.

 Mustafa Mum’un cenaze törenine; Canik Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Göz, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Milli Eğitim Müdür vekili Mustafa Özdemir, Çarşamba Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü İbrahim Fethi Sel, Samsun Büyükşehir Belediyesi Çarşamba İtfaiye Müdürü İsmail İzgi, SASKİ Çarşamba Müdürü Doğan Toraman, AK Parti eski İlçe Başkanı Mehmet Köse, Milli Eğitim Müdürlüğü Okul Müdürleri ve Öğretmenleri, Çarşamba spor eski Teknik Direktörleri İbrahim Hancı ve Tarkan Demirhan, Saadet Partisi Milletvekili adayı ve İşadamı Salih Şen, Türk Eğitim –Sen Çarşamba Şube Başkanı Güngör Bağ, spor camiası ve Mum ailesinin dostları ve sevenleri katıldı.

Haber Expres Gazetesi Yönetim Kurulu adına Mustafa Mum’ a Allahtan rahmet, kederli Mum ailesine başsağlığı dileriz.   

HABER-FOTO: Nuri Oğuzhan ŞEKER- Kenan GÜN

lokman-hoca-1.jpg

lokman-hoca-2.jpg

lokman-hoca-3.20140713124535.jpg

lokman-hoca-4.jpg

lokman-hoca-5.jpg

lokman-hoca-6.jpg

lokman-hoca-7.jpg

lokman-hoca-8.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber