Lokantacılar Odası’nda Gümüş güven tazeledi

Lokantacılar Odası’nda Gümüş güven tazeledi
Çarşamba Lokantacılar Odası’nın gerçekleştirdiği Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Hasan Gümüş yeniden seçilerek güven tazeledi.

Çarşamba Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen Lokantacılar Odası Olağan Genel Kurulu saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Gündem maddelerinin oylandığı olağan genel kurulda yönetim kurulu faaliyet, gelir gider raporlarının okunması ve oylamaya sunularak ibra edilmesinin ardından Divan Başkanı İsa Acar, genel kurulun hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti.

Ardından kısa bir teşekkür konuşması yapan Lokantacılar Odası Başkanı Hasan Gümüş, katılım sağlayan üyelere teşekkürlerini sunarken, gerçekleştirilen bir daha ki kongrelerde katılımın yüksek olmasını istedi.

Başkan Gümüş’ün konuşmasının ardından seçime geçildi. Yapılan oylamada 140 üyeden 108’i oy kullandı. Oy kullanan 108 üyenin tamamının oyunu alan Başkan Gümüş güven tazeledi. Gerçekleştirilen kongreye çok sayıda oda başkanları ve üyelerin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Çarşamba Lokantacılar Odası Başkanı Hasan Gümüş’ün yönetim kurulu listesi şu şekilde oluştu;  Mehmet Şahin, Muammer Berber, Nedim Aslan, İsak Besler, Ferat Özdemir, Aziz Kaya.

HABER: Nuri ŞEKER

 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber