Liderlikten kümeye hızlı düşüş…

Liderlikten kümeye hızlı düşüş…
Çarşambaspor’da kötü gidişat devam ediyor. Çarşambaspor son haftalarda aldığı kötü sonuçlara bir yenisini daha ekledi. Grubun en zayıf takımlarından Altaş’a yenilgi, bardağı taşırmaya yetti

 

HABER - FOTO: Burak ÇALIŞKAN

(BAL) Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Çarşambaspor son haftalarda aldığı kötü sonuçlara bir yenisini daha ekledi. Ligin ilk yarısının son 2 maçında başlayan hızlı düşüş için yöneticiler ilk yarı sonrasında Antalya kampına takımı götürerek morallerin düzelmesini düşündü. Ancak o da yeterli gelmedi ve ikinci yarıda oynanan hiçbir maçtan galibiyet yüzü görülmedi. Geçtiğimiz hafta yapılan takviyelerle bu hafta mutlak galibiyet beklenirken grubun en zayıf takımı Ordu Altaş soya spor takımına da 2-0 yenilmesi bardağı taşırmaya yetti.

BAL’da ikinci yarının başlaması ile birlikte önce Bafra spor’a kendi evinde son dakikalarda yediği golle 2-1 mağlup olan Çarşambaspor daha sonra Sivas İl Özel İdarespor ve Ayancıkspor’a yenilerek şampiyonluk hedefinden oldukça uzaklaşmıştı. Ayancıkspor mağlubiyetinden sonra Takıma 3 yeni transfer yapan Çarşambaspor, Cumartesi günü Ordu’da oynanan Altaş Soya spor maçından da boynu bükük ayrıldı. Samsunspor A2 takımından alınan İbrahim maçın 2. dakikasında sakatlandı ve oyundan çıktı. Dakikalar 29 olduğunda Altaş Soyaspor’da Turgut sahneye çıktı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Maçın ilk yarısı bu skorla bitti. İkinci yarıda da etkili olan Altaş Soyaspor olunca 77. dakikada Onur takımının 2. golünü attı ve maçın skorunu ilan etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir