LİDER TAM GAZ

LİDER TAM GAZ
Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden Lider Çarşambaspor, Samsun derbisinde en yakın rakibi olan Atakum Belediyespor'u 3-0 'lık net bir skorla mağlup ederek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Geçen hafta Ordu da Altınordu karşısında yediği son dakika golü ile 2 puan bırakan Çarşambaspor, bu hafta net bir skorla galip geldi. Karşılaşmaya ev sahibi ekip etkili başladı. Dakikalar 15'i gösterirken Murat Kürüm defansın arkasına sarkarak  rakibini ekarte ettikten sonra boşta olan arkadaşı Tugay Erzun'u gördü o da düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşturdu. Ve takımını 1-0'lık öne geçirdi. Golden sonra ataklarını sıklaştıran Yeşil Beyazlı Takım ilk yarı bu skorla bitecek derken ortaya  sezonun flaş oyuncusu Kemal Sabri Bayraktar çıktı ve takımını 2-0 lık üstünlüğe taşıdı. İlk yarı bu skorla tamamlanırken ikinci yarıda da Çarşambaspor atakları hız kesmedi. Bu sefer sahneye savunmanın bel kemiği kaptan Eray Şekerci çıktı. Kazanılan serbest vuruşta ceza sahası içine gelen topa iyi yükselen kaptan farkı 3'e çıkardı.

FUTBOLCULARDAN MEHMETÇİĞE SELAM

Çarşambaspor'lu futbolcular attıkları gollerden sonra takım halinde birleşerek Mehmetçiğe selam gönderdi. Taraftar oynanan futboldan gayet memnun iken dakika 80' de Harun Gürbüz gördüğü ikinci sarı kart ile takımını 10 kişi bıraktı. Bu dakikadan sonra Atakum Belediyespor ataklarını sıklaştırsa da maçta daha gol olamadı ve Müsabaka 3-0 Çarşambaspor'un üstünlüğü ile tamamlandı.

BU SONUÇLAR REHAVET OLUŞTURMAYACAK

Maçtan sonra konuşan Teknik Direktör Kenan Yelek," Aldığımız bu galibiyetler asla bizde rehavet havası oluşturmayacak biz her maça aynı konsantrasyon ile hazırlanıyoruz. Bir maçı daha kayıpsız geçtik ve 3 puanı hanemize yazdırdık. Bundan sonraki maçlara da aynı ciddiyetle odaklanıp kazanmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Lider Çarşambaspor bir daha ki hafta sonu Tokat da, Niksar Belediyespor'a konuk olacak. 

HABER: Fahri GÜNGÖR – Gülizar KELEŞ – Yağmur AYAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir