Lider Maça çağırıyor…

Lider Maça çağırıyor…
Salıpazarı Belediyespor takımı Samsun 1 amatör liginde son iki maça girerken Fatih Reşadiye ününde 1 puan farkla liderliğini sürdürüyor. Oynadığı 14 maçta 12 galibiyet ve iki beraberlikle 38 puan toplayarak liderliğini sürdürüyor.

Pazar günü Salıpazar’ın da yakın takipçisi Fatih Reşadiyespor’u konuk edecek olan salıpazarı takımı galibiyet ve beraberlikte şampiyonluğunu büyük ölçüde garantiliyor. Şayet Reşadiye takımının galibiyetinde lig ikincisi olarak Salıpazarı takımı Play – Off oynayacak.

 TARAFTARA ÇAGRI;

Salıpazarı Belediyespor takımının teknik sorumlusu İsmail Karaoğlu önemli maç öncesi yaptığı değerlendirmede; Artık takım olarak şampiyonluğu istiyoruz. Pazar günü Salıpazar’ın da saat 15:30 da rakibimiz Fatih Reşadiye takımı ile sezonun finalini oynayacağız. Beraberlikte bile sezonun bitmesine bir maç kala Şampiyonluk için çok büyük bir avantaj kazanacağız. Salıpazarı halkına sesleniyorum. Bu önemli maçımızda desteklerinize ihtiyacımız var. Bu takımın 12 futbolcusu Çarşambalı, o açıdan Çarşambalı futbol severlere de bu maçta çok ihtiyacımız olacak. Tribün desteğini de arkamıza alarak inanmış bir futbol takımı ile beraber inşallah Pazar günü şampiyonluk coşkusunu hep beraber taraftarımız ile beraber yaşamak istiyoruz. Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir