Lider Kastamonu maçına hazırlanıyor

Lider Kastamonu maçına hazırlanıyor
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grupta mücadele eden Çarşambaspor, hafta sonu kendi sahası ve seyircisi önünde ağırlayacağı rakibi Kastamonu İl Özel İdarespor maçının hazırlıklarını Adapark Tesisleri’nde sürdürüyor.

3. Lig yolunda ki hedefine adım adım ilerleyen Çarşambaspor, geçtiğimiz hafta deplasmanda 1074 Çankırıspor takımının konuğu olmuştu. Karşılaşmadan 1-1’lik eşitlikle ayrılan Yeşil-Beyazlı ekip önemli 2 puanı deplasmanda bırakmış oldu. Hafta sonu sahasında ağırlayacağı rakibi Kastamonu İl Özel İdarespor maçı öncesinde Çarşambaspor Kulübü Başkanı Özkan Yıldırım, Teknik Direktör Kenan Yelek ve sporcuları tesislerde ziyaret ederek, takımımızın durumu hakkında bilgi alındı. Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Lider Çarşambaspor’umuzun 3.Lig yolunda 2 Şubat Pazar günü saat:14.00’da oynayacağı Kastamonu Özel İdare maçına saat 12.00’dan itibaren belediye önünden otobüs kaldırılacaktır, tüm hemşerilerimizi çocuklarıyla beraber maça bekliyor, Lider Çarşambaspor’umuza Şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum.” dedi.

54645.jpg

‘BABA BENİ ŞAMPİYONUN MAÇINA GÖTÜR’

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün başlattığı “Baba Beni de maça götür” kampanyası ile önemli bir etkinliğe imza atılıyor. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Çarşamba Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün başlattığı “Baba Beni de maça götür” kampanyası ile hafta sonu oynanacak Bölgesel Amatör Lig 4.Grup 16.haftasında Çarşambaspor- Kastamonu Ö.İ müsabakasına tüm sporcuları aileleri ile birlikte davet ediyoruz. İlçede altyapı adına spor yapan tüm öğrencileri ve Çarşambaspor Futbol Akademi oyuncuları ağabeylerine destek için aileleri birlikte tribündeki yerlerini alacaklar. 2 Şubat 2020 Pazar günü saat 14.00'da ilçemiz Şehir Stadyumunda oynanacak bu önemli müsabakaya tüm halkımızı çocuklarını alarak maça bekliyoruz. 3.Lig yolunda Yeşilin yanına Beyaz olmak için hepimiz elele birlik olalım.” ifadelerine yer verildi.

156486.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber