Lider Erbaa maçı için sahada

Lider Erbaa maçı için sahada
Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Çarşambaspor- Sivas Zara Belediyespor galibiyetiyle liderliğini sürdürdü, sırada Erbaa Güreş İhtisasspor var

 

HABER-FOTO:NEVZAT AKKAYA

Çarşambaspor – kendi evinde Sivas Zara Belediyespor karşısında ilk yarıda zorlanmasına rağmen aldığı galibiyetle taraftarlarını mutlu ederken, bugün itibariyle hafta sonu çıkacağı Erbaa Güreş İhtisasspor deplasmanının hazırlıklarına Adapark Tesislerinde başlıyor.

Teknik Sorumlu İbrahim Hancı yaptığı açıklamada, ‘’Altın değerinde 3 puan aldıklarını belirterek zor bir maçı kazandıklarını, futbolcularım sahada kazanmak adına bütün verilen görevlerini yerine getirerek sahadan galip ayrılmayı bildiler. Bütün futbolcularımı bu nokta da kutluyorum. Her zaman söylediğim gibi daha ligin başındayız daha hiçbir şey  bitmiş değil. Önümüzde uzun bir maraton var. Bugünkü konumuz itibariyle lideriz lider takım olarak Çarşambaspor taraftarlarının ve spor severlerin bizlerden beklentileri var. Bu beklentilerde bildiğiniz gibi şampiyonluk bu  yolda sağlam adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan muhteşem taraftarlarımıza desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Bizi desteklemeye devam etsinler bu uzun maratonda onların desteğine çok ihtiyacımız var diyerek sözlerine bugün itibariyle Erbaa Güreş İhtisasspor  maçının çalışmalarına başlayacağız hafta sonuna kadar hazırlıklarımız ciddi bir ortamda sürecek’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir