LİDER DOLUDİZGİN ÇARŞAMBASPOR: 4 - 1926 BULANCAKSPOR :0

LİDER DOLUDİZGİN ÇARŞAMBASPOR: 4 - 1926 BULANCAKSPOR :0
Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Çarşambaspor, kendi sahasında ağırladığı 1926 Bulancak spor’u 4-0’lık net bir skorla yenerek haftayı 3 puanla kapatarak uzak ara liderliğini sürdürdü.

Maçı’nda bir taraftarın sahaya girmesiyle ceza alan Çarşamba spor seyircisiz oynadığı müsabakaya iyi başlayan taraftı. Karşılaşmanın ilk dakkaları’nda  gol arayan ve iyi bir oyun ortaya koyan lider Çarşamba Şehir Stadı’nda 1926 Bulancak spor’u ağırlayan Çarşamba spor Kastamonu özel idare spor Çarşamba spor dakikalar 21’i Gösterdiği’nde Muhammet Özdemir ile 1-0 öne geçti. 1-0’lık skorun avantajı ile devam eden karşılaşmada savunmanın bel kemiği Eray Şekerci  1926 Bulancak spor’un ceza sahası içerisine gelen topa iyi yükseldi ve takımını 2-0 öne geçirdi. 2-0 devam eden müsabaka’da Çarşamba spor net pozisyonlar bulmaya başladı. Bulduğu net pozisyonlar golle sonuçlanmayınca ilk yarı 2-0’lık ev sahibinin üstünlüğü ile sonuçlandı.

99-001.jpg

İkinci yarıya Gelindiği’nde oyuna iyi başlayan yine ev sahibi ekipti. Konuk ekip 1926 Bulancak spor bir ara oyunda dengeyi kurdu gibi gözükse de Çarşamba sporun usta ayakları  özellikle Kemal Sabri Bayraktar Muhammed  Özdemir ve Murat kurumun çabaları Karşısı’nda zor anlar yaşadılar dakikalar 56’yı Gösterdiği’nde Kemal Sabri Bayraktar ortaya koyduğu mücadelesini attığı şık golle süsleyerek takımını 3-0 öne geçirdi. Bu golle birlikte coşan Çarşamba spor oyuna ikinci yarı giren Tugay Eruzun’la skoru 4-0’ a getirdi. 4-0 sıfırlık skorla devam eden müsabaka’da başka gol olmayınca Çarşamba spor sahadan 4-0’lık skorla ayrılarak haftayı 3 puanla kapatarak liderliğini sürdürdü.

96.jpg

Seyircisiz oynanan müsabaka’da maçı protokol tribününden  izleyenler arasında AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Çarşamba İlçe Kaymakamı Şükrü Yıldırım, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Çarşamba AK Parti İlçe Başkanı Taner Özden, konuk ekip 1926 Bulancak spor kulüp başkanı ve Çarşamba spor kulüp başkanı Özkan Yıldırım ile birlikte müsabakayı izlediler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir