Lider Çarşambaspor’a acı ders!:

Lider Çarşambaspor’a acı ders!:
Öz Espiye spor: 4 – 0 Çarşamba spor

 

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grupta ilk haftalardan bu yana oynadığı futbol ve ligin tek namağlup ekibi Çarşambaspor’a, Öz Espiye spordan 4-0’lık şok. Lider namağlup unvanını da kötü futbolu ile kaybetti

HABER –FOTO: NEVZAT AKKAYA

(BAL) Bölgesel Amatör Lig 3 Grupta mücadele eden ve geçtiğimiz hafta güçlü rakibi Fatsa Belediye spor takımı ile kendi sahasında son saniye golü ile beraberlikle ayrılan Yeşil beyazlı takıma Öz Espiye spor takımından büyük darbe. Namağlup ve Lider olarak Espiye İlçesine giden Çarşambaspor takımı maç boyunca saha da eksik kadrosu ile hiçbir varlık gösteremeyince sahadan 4-0 gibi farklı bir mağlubiyetle ayrılmak zorunda kaldı.

Giresun Espiye’ de ligin alt sıralarında bulunan Öz Espiye spor ile deplasmanda karşılaşan Yeşil beyazlılar maça eksik kadro ile çıktı. Maçın ilk dakikalarından itibaren sahada diziliş ve oyun ile hiçbir varlık gösteremeyen Çarşambaspor’lu oyuncular ilk yarının 12. Dakikasında kalesinde gördüğü şok golle 1-0 geriye düştü. Bu golden sonra toparlanarak atağa kalkması beklenen Yeşil beyazlılarda ilk yarının sona ermesine kadar hiçbir kıpırdanma olmayınca ilk yarıyı 1-0 lık mağlubiyetle sona erdirdi.

Maçın ikinci yarısında atak ve gol arayan bir Çarşamba spor bekleyen taraftarlar maçın ikinci yarısında da beklenenden uzak bir futbol sergileyen Yeşil beyazlı oyuncular bir türlü saha da üstünlüğünü koyamadı. İkinci yarıda da atak ve baskılı bir futbol sergileyen Öz Espiye sporlu oyuncular ikinci yarının 53. dakikasında 2-0 öne geçti. Bu golden sonra oyunda tamamen telaşa düşen yeşil beyazlılar gol aramaya çıkmak istedikleri sırada defansta eksik yakalanınca maçın 78 dakikasında skoru 3-0 yaptı. Maç bu skorla bitmesi beklenirken maçın son dakikasında meydana gelen bir pozisyonda maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını iyi kullanana Öz Esiyespor’lu futbolcu durumu 4-0 a taşıyarak maçı tamamladı.

Maç boyunca tribünlerden takımlarını ilk maçtan bu yana sürekli destekleyen taraftarlar maçta durum 2-0 a gelince stadı terk etmeye başladı. Taraftarlar kötü futbol oynayan takım oyuncularına tribünlerden tepki gösterirken maçta durum 3-0 a gelindiğinde tribünleri terk ederek takıma tepkilerini gösterdiler.  Maçın bitişini beklemeyen taraftarlar takımlarından önce Çarşamba’ya dönerken, Teknik Sorumlu Hancı, maç sonrasında üzgün olduğu ve gözlendi. Maçı izlemeye giden bazı yönetim kurulu üyeleri ise maçta farklı mağlubiyetin olacağını anlayınca maç bitmeden stadı terk ettiği gözlerden kaçmadı.

lider-carsambaspor’a-aci-ders!1.jpg

lider-carsambaspor’a-aci-ders!2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber