Lider Çarşambaspor

Lider Çarşambaspor
Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden Çarşambaspor, Trabzon İdman gücünü 4-0 lık net bir skorla saha ve seyircisi önünde yenerek uzun süre sonra BAL Liginin Lideri oldu

 

Adapark Suni çim sahada ağırladığı rakibi karşısında ilk yarıda üstün bir oyun sergileyen fakat golü bulamayan yeşil beyazlı ekip ikinci yarıda rakibi karşısında yazdan kalma güzel bir havada adeta gol olup yağdı ve taraftarlarına şampiyonluk türküleri söyletmeye başladı.

Çarşambaspor kendi sahası ve seyircisi önünde oynadığı müsabakada ilk yarıda birçok gol pozisyonuna girmesine rağmen Trabzon İdman gücünün başarılı file bekçisi Doğukan ve kale direklerini bir türlü geçmeyi başaramadı. İlk yarıda özellikle kaçan net pozisyonların yanında direkten dönen toplarda vardı. Bu görüntüler içerisinde ilk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarıda etkili ve baskılı başlayan taraf çarşamba spordu. Rakip kaleye sağlı sollu ataklarla hücum eden Çarşambaspor net pozisyonlar buldu. Dakikalar 59 gösterdiğinde sahneye çıkan Ceyhun günün başarılı kalecisi Doğukanı mağlup ederek takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golle birlikte taraftarında desteğini arkasına alan Yeşil beyazlı ekip bu seferde sahneye Gökhan çıktı. Soldan Burak’tan aldığı topla ceza sahasına giren Gökhan kaleci Doğukan’ın bacak arasından topu filelerle buluşturdu ve takımını 2-0 öne geçiren golü attı.

Dakikalar 72 gösterdiğinde Şener’in yerine oyuna giren Halim haftalar sonra oyuna hızlı aşladı ve girer girmez aldığı topu sol taraftan geliştirdiği atakla müsait durumda Gökhan’ı gördü ve aktardığı yerde Gökhan düzgün bir vuruşla takımını 3-0 öne geçirdi. Bu golle iyice rahatlayan Çarşambaspor yine Halim’le gelişen atakta Halim topu bu sefer Baransel’e buluşturdu. Baransel’de takımının 4.golünü atarak takımını son dakikalara 4-0 lık skorla getirdi. Maçın son dakikasında oyuna sonradan giren Halim ceza sahası içiresinde topla buluşarak net pozisyonda topa kötü vurarak kale direğin yanından top dışarıya çıktı. Bu pozisyonun ardından Hakemin bitiş düdüğüyle adeta saha içerisinde ve türbinlerde bayram havası yaşandı. Çarşambaspor taraftarları futbolcuları tribünlere çağırarak Şampiyon Çarşambaspor tezahüratlarıyla coştular.

Sporseverler başkan istiyor.

Bir grup sporsever maçtan sonra yaptığı açıklamada Çarşambaspor teknik heyet ve futbolcuların gücüyle adım adım şampiyonluğa ilerliyor. Hala bu takımın mevcut bir başkanı yok yönetim kurulunda Başkanlık yapabilecek sıfatta bir adam yok mu? Neden bu takım sahipsiz birkaç kişi ile bu takım nereye kadar gider diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Haber- Foto. Nevzat Akkaya

lider-carsambaspor-(1).jpg

lider-carsambaspor-(2).jpg

lider-carsambaspor-(3).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber