Lider Çarşambaspor, fırsat tepti…

Lider Çarşambaspor, fırsat tepti…
Çarşamba spor : 1 - Fatsa Belediyespor : 1

 

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk mücadele veren Çarşambaspor , kendi sahası ve seyircisi önünde ağırladığı Fatsa Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Yeşil-Beyazlılar haftayı 1 puanla kapatarak liderliğini sürdürdü.

Adapark Tesisleri’nde Fatsa Belediyespor’u ağırlayan Çarşambaspor, maça iyi başlayan taraftı. İki takımında mutlak galibiyet için çıktığı maçta özellikle ilk yarıda gol pozisyonu üretememekte zorlandığı gözlendi. İlk yarıda Fatsa Belediyespor’u bir şutu Çarşambaspor’un da kullandığı serbest vuruş da Kaleci Hayrettin’in  dokunduğu top direkten kornere çıktı. Bu pozisyon Çarşambaspor adına ilk yarıda göze çarpan net bir pozisyondu. İlk yarı her iki takımında gol yememek adına kontrollü oyunuyla 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya gelindiğinde Çarşambaspor, oyuna golle başladı. Sol taraftan gelen topa arka direkten iyi yükselen Şener, Kaleci Hayrettin’i mağlup ederek takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golle birlikte coşan Çarşambaspor büyük taraftar desteğini arkasına alarak oyun hakimiyetini eline geçirdi. Daha istekli ve arzulu görünen Çarşambaspor’da oyundan Şener alınarak yerine Burak oyuna dahil oldu. Bir pozisyonda sakatlık geçiren defansın tecrübeli ve çalışkan ismi Volkan Başyurt yerini Hüseyin Safa Pembegül  ’e bıraktı. Maçın son bölümlerinde Baransel oyundan alınarak Daha sonra yerini İlhami Işık’a bıraktı. Karşılaşma  1-0 Çarşambaspor’un üstünlüğü ile devam ederken Fatsa Belediyespor kalesinde pozisyonlar aradı. Bulduğu pozisyonlardan sonuç alamayan Çarşambaspor, karşılaşmanın 90. Dakikasına kadar 1-0 önde götürdü. Maçın 4. Hakemi karşılaşmaya 4 dakika uzatma verdi. Uzatma dakikalarının son dakikasında artık Çarşambaspor üç puanı aldı gözüyle bakılırken Çarşambaspor defansının uzaklaştıramadığı top Cem Akbaba’nın önünde kaldı. Cem Akbaba sağ çaprazdan vurduğu top Çarşambaspor’un fileleri ile buluştu. Karşılaşma 1-1’lik skora geldi. Bu şok golle yıkılan Çarşambaspor kenar yönetimi ve taraftarlar maçın bitiş düdüğü ile büyük bir üzüntü yaşadılar.
Karşılaşma her iki takımında  haftayı birer puanla kapatmasıyla son buldu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir