LGS’DE BÜYÜK BAŞARI

LGS’DE BÜYÜK BAŞARI
Ayvacık ilçesinde eğitim gören öğrencilerin 2023 LGS Yerleştirme sonuçlarına göre 27 öğrenci Fen Lisesi’ni kazanırken 5 öğrenci proje okulunu ve 1 öğrenci Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Tıbbi Cihazlar bölümünü kazandı

lgsde-buyuk-basari-2.jpeg
Samsun’un Ayvacık ilçesinde 2023 Liseye Geçiş Sınavı (LGS) yerleştirme sonuçlarına göre 27 öğrenci Fen Lisesi’nde eğitim görmeye hak kazanırken 5 öğrenci proje okulunda ve 1 öğrenci ise Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Tıbbi Cihazlar bölümünde eğitim görmeye hak kazandı. İlçede 27 öğrencinin Fen Lisesi’ni kazanması ile beraber oran yüzde 300 artış gösterdi.

İlçedeki öğrencilerin Fen Lisesi kazanma oranı yüzde 300 artması ile alakalı konuşan Ayvacık Kaymakamı Muhammed Raşit Aktay, “Ayvacıklı öğrencilerimizin Fen Lisesi kazanma oranını yaklaşık yüzde 300 artırarak, 27 öğrencimiz Fen Lisesi kazanmasında emeği geçen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsmail Yiğit’e, okul idarecilerimize, öğrenci ve velilerimize çok teşekkür eder, öğrencilerimize hayatları boyunca başarılar dilerim. Bu başarı hepimizin.” şeklinde konuştu.

HABER: İSMAİL TEMİZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir