Legend Otel Ayvacık’ta coştular

Legend Otel Ayvacık’ta coştular
Ayvacık 2. Doğa ve Su Sporları Kültür Turizm Festivalinde sahne almak üzere Ayvacık’a gelen Cengiz Kurdoğlu beraberinde gelen Hakan Altun’la birlikte Legend Otel açılışı öncesinde sevdikleri ile bir araya geldiği özel gecede sevenlerini coşturdular

 

Ayvacık 2. Doğa ve Su Sporları Kültür Turizm Festivaline katılmak üzere Ayvacık’ a gelen ve festivalin 2. gün  ki gün öğleden sonra törenle açılışı yapılan Legend Otel Avacık’ ta gece aile dostlar arasında Legend Otel Ayvacık’ta Cengiz Kurdoğlu ve Hakan Altun misafirleri ile doyasıya eğlenirken diğer yandan da geceye katılan METRO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk’ün kardeşi Talip Öztürk’e sevgi gösterileri görülmeye değerdi.

Gecede sahneye çıkan Karadeniz ile Türkiye’nin sayılı ünlü sanatçılarından Cengiz Kurdoğlu ve beraberinde gelen ünlü sanatçı Hakan Altun gecede sevenleri ile doyumsuz ve doruğa çıkan bir gece yaşattılar. Müzik ziyafetinin çekildiği gecede Hakan Altun, Ud’u ile sevilen şarkıları ile, Cengiz Kurdoğlu ise Karadeniz müziğinin kadife sesi ve şarkıları ile sevenleri arasında muhteşem bir gece yaşanmasına neden oldu. Doyumsuz bir gece yaşatan Cengiz Kurdoğlu ve Hakan Altun’ a bir ara yerel sanatçı Hüseyin Şimşek’te eşlik etti.

Eğlence ve alkışların dolu dolu olduğu gecede Cengiz Kurdoğlu, “METRO Holding Kurucusu Galip Öztürk kardeşimi burada anarken onun için de şarkılarımı söylüyorum ve onun da kalbinin dinlemesini diliyorum. Böylesi güzel bir geceyi bizlere yaşatan kardeşim Talip Öztürk’ e de teşekkür ediyorum “ dedi. Kurdoğlu’n dan sonra sahneye çıkan Hakan  açıklamasında, “Cengiz Ağabeye buraya geldikten sonra dedim ki. Cengiz Ağabey ne Bodrum’u, Ne boğazı burası harika bir yer. Doğası, huzuru ve müthiş görüntüleri büyülüyor. Buraya iyi ki Talip Öztürk’ün davetini kırmayıp gelmişim iyi de etmişim. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Gece de Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, METRO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk’ün kardeşi Talip Öztürk, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kefeli, Legend Otel Ayvacık İşletme sahibi Ömer Zorlu,  İl Genel Meclis Üyesi Ali Yiğit, METRO Çarşamba İşletme sahibi Cemalettin Durmuş, Yerel sanatçı Hüseyin Şimşek, Ayvacıklı işadamı ve Müteahhit Aybudun İnşaat Sahibi Ahmet Aybudun, Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni ve Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker ile birlikte Öztürk ailesi, METRO çalışanları ve çok sayıda misafirler katılarak doyumsuz bir gece yaşadılar.

HABER- FOTO: Emin Şeker

legend-otel-ayvacik’ta-costular-(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel