Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

Lafın çoğu deliye söylenirmiş ya!

Lafın çoğu deliye söylenirmiş ya!

Kurban Bayramını idrak ettik.
Allah Kurban ve ibadetlerimizi, amellerimiz ve niyetlerimize göre kabul eylesin.
Şimdi yeniden ülke gündemine dönme vakti.
Aslında gündem VEFA mı VEFASIZLIK mı gündemi gibi...
Nereden çıktı derseniz?
Malum Ali Babacan, Ahmet Davutoğlu, Abdullah Gül gibi isimlerin  kurmaya çalıştığı söylenen yeni oluşumlar.
Bunları bekleyen ve ekonominin berbat halinden nemalanmaya çalışanlar.
Her olası eksik veya gelişmeyi yakın takip ediyorlar.
Bu gündem sonra gündem ekonomi ve iflaslar olmazsa bu bıyıkları keserim. Çünkü ekonomi bitik.
Bakan Albayrak'ın  "17 yılın bütçe fazlası çıktı mavallarını geçin."
Bakın dün çok iyi bir AK Partili bildiğim birisi aradı. Kendisi Milli Görüş tabanından gelme hatta o tabandan yetişip Doktora yapan hemen herkesin sevdiği isimlerden birisi.
Kendisi der ki; Üstad, AK Parti de her şey çok kötü gidiyor. Biz bu davada yokta da varda da birlik olmakla bu günlere geldik. Hatta bizler milli görüş tabanı olarak özlemlerimiz ve heveslerimiz vardı?
Şimdi onların hepsi makam- koltuk, çıkar kavgasına döndü. Hatta işler siyasetten ve siyasi parti olayından çıktı. Bakın önümüzde parti kurulma muhabbeti var. Halk partilere bakmıyor artık. Halk kendisine yakın inandırıcılığı olan güvenilirliliği olan kişilere bakıyor.
O nedenle Reis' e gönülden bağlılık azalsa da sürüyor. Kim parti kurarsa kursun başarılı olamaz. Ama asıl sorun Reis in yalnız bırakılması ve AK Partinin geçmişini unutmasıdır. Biz Genel Merkezi de, Reisi de bilgilendiriyoruz. Eğer acil ilk yıllara dönmezsek yok olup gideceğiz. Biz Reis'e sahip çıkmak için çok sustuk. Ama bu gün görüyoruz ki; Çıkarcılar, 1+1 ciler, hatta Fetö ile dirsek teması değil kucak kucağa olanlar Partide daha güçlüler.
Sahte iflascılar, gelecek siyasilere ekonomik güç toplama adına sahte konkordato ilamları vs vs vs...
Haydaaaa...
Bunu biz demiş olaydık yanmıştık. Genel Merkeze ilettik diyor.
Çarşamba, Samsun ve hatta yaygın basında yakında konular birer birer gündeme gelirse şaşmayın diyor.
Anlayacağınız  ülkede önümüzde ki günlerde AK Partinin eski Bayramlaşma ve birlik ile beraberlik anlayışlının  unutulduğundan tutun da...
Milletvekillerinin çoğu ile belediye başkanlarının vurdum duymaz. Hatta ve -hatta çıkar uğruna reis ile partiye ihanette gözlerini kapadıklarına varıncaya kadar. Yetmedi.
İş dünyasının, esnafın, siyasetçinin dolaylı ve dolandırıcılı iflaslardan alın, belediyelerin çıkarcı ve hırsızlardan arınması ile Devlet bütçesinin artıya geçtiğinin gündeme gelmesine varana kadar gündemde AK Parti ile Cumhurbaşkanının bir şekilde yıpratılmak, hırpalanmasını sağlamak isteneceğini dile getirdi.
Lafın çoğu deliye söylenirmiş ya!
AK Parti ve Ülke gündemi bu günlerde vefa ile vefasızlığı konuşacak.
Köklü değişim ve AK Partinin ya tamamen toparlanma yahut tamamen yok olma savaşına gireceğine dem vurdu.
Bakalım. Gelen gideni aratacak mı?
Ama bildiğim tek şey.
Reis Pazartesi gününden itibaren vatan sevdası yüksek, Atatürk sevdası ileri yepyeni bir kabine ile vatan, bayrak davasından başka, çıkar, koltuk, para davası olmayanları atayarak yola devam ederse...
AK Parti de, Reis'te "DURMAK YOK YOLA DEVAM" diyebilecek- miş??
Yapmazsa AK Parti YOK OLMAYA KOŞARAK GİDİYOR- MUŞ
Haydi hayırlısı.
Bu saatten sonra bu yıl ki bayramlarımız da sona  erdiğine göre bir yıl boyunca şu lafı duyarsanız şaşmayın.
"BAYRAM DEĞİL, SEYRAN DEĞİL ENİŞTE NİYE ÖPTÜ!!?"
Bunu dedirtmeden yurdumun kurtulması için.
Nice mutlu bayramlara ve huzurlu ülkeye kavuşmak ümidimle.
Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın...

 

 
 

Çarşamba'ya konulan yumurta topuk ayakkabı ve şapka görseline takılmış.

 

 

ayısıyla AKP Genel Merkezi’nde parti teşkilatı ile bayramlaşma töreni düzenlendi. AKP Genel Başkanı ve  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise bayramlaşma törenine telefon bağlantısıyla katıldı.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AKP Eyüp İlçe Başkanlığı’ndaki bayramlaşma törenine katılırken, AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ise memleketi Kahramanmaraş’ta bayramlaşma törenine katıldı.
Bayramlaşmaya önem verdiği bilinen AKP ve Cumhurbaşkanı Erdoğan AKP Genel Merkezi’ndeki bayramlaşma törenine bizzat katılmazken, İstanbul’da da herhangi bir toplu bayramlaşma töreni düzenlememesi dikkat çekti.
Hatırlayalım…
AKP İstanbul İl Başkanlığı tarafından her yıl toplu bayramlaşma törenleri gerçekleştiriliyordu. Bu bayramlaşma törenleri Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenirken, törene Cumhurbaşkanı başta olmak üzere AKP’nin önde gelen isimleri katılırdı.
AKP İstanbul İl Başkanlığı öncülüğünde düzenlenen bu törenler, AKP’nin birlik görüntüsü vermesi açısından da önemliydi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da sık sık katıldığı bu görkemli bayramlaşma törenleri televizyonlarda canlı olarak yayınlanırdı.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dikkat çeken bir ziyaret gerçekleştirmişti.
Erdoğan, Pelikancılar grubunun merkezi olan ve Pelikan Yalısı olarak bilinen Bosphorus Global'i (Boğaziçi Küresel İlişkiler Merkezi) ziyaret ederken, yaklaşık 1.5 saatlik bir görüşme gerçekleştirmişti.
Hükümete yakın Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü yazısında bu ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
“Seçimde son günlerde bir akıl Apo’nun kırmızı bültenle aranan kardeşini ekrana çıkardı” diyen Dilipak şunları yazdı:
“Bu akıl neden bu konuda direnmeye devam ediyor. AK Parti’nin bu konu ile ilgili kaybı İstanbul seçimlerinden daha büyük. Bu sessizliğe bir anlam vermek, yanlışta böylesine ısrarı anlamak kolay değil. Zararın neresinden dönülürse orası kârdır. Birileri Reisi Pelikancıların karargahına götürebiliyor, ama koskoca bir kitle bu rezalete dur deme konusunda Reise sesini duyuramıyor nasıl oluyorsa!”

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi