LADİK SPOR'A GEÇİT YOK

LADİK SPORA GEÇİT YOK
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta zirve yolunda mücadele eden Çarşambaspor, son iki haftada kaybetmesi sonrasında bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Ladik Belediye spor maçına sıkı hazırlanıyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele eden Çarşambaspor, son maçta deplasmanda alığı son Bafra spor beraberliğinin ardından dün adapark Çarşamba spor tesislerinde hazırlıklarını Ladik spor maçı için yapmaya başladı. Çarşamba Adapark Tesisleri’nde ki sıkı çalışmalar yapan Çarşamba temsilcisi Yeşil beyazlılar, Pazar günü Çarşamba Şehir Stadyumu’nda oynanılacak maç için eksiksiz hazırlık yapmak istiyor.

Bartın ve Bafra spor maçlarında kaybettiği 4 puanı telafi etmek için adapark tesislerinde Teknik Direktör Birol Akkaya nezaretinde sürdüren futbolcular, Ladik maçında son iki hafta da kaybedilen puanları telafi edeceklerini dile getirdiler. Bu hafta kendi saha ve seyircilerinin önünde Ladik spor  maçıyla birlikte son iki haftanın şansızlığını atmak istediklerini söyleyerek şanssızlıklar yakamızı bırakmıyor. Çok istiyoruz ama birazda top sizi sevecek. Her maçımızın ilk yarısında çok iyi oynuyoruz ve gol noktalarında olmayınca olmuyor. Bu hafta oynayacağımız oyunla taraftarımızın yüzünü güldüreceğiz" diyerek sıkı çalıştıklarını ve hedeflerinin mutlak 3 puan olduğunu belirttiler.  

ladik1.jpg


ladik2.jpg
Sıkı Ladik spor maçına hazırlıklarını sürdüren Teknik Direktör Birol Akkaya ise, “Geçtiğimiz iki haftadan çıkartabildiğimiz 2 puan var. Zirve yolunda ilerlemekte olan bir takımız. İşin doğrusu bu kaybedilen 4 puanı anlamak güç. Her maça aslında iyi başlıyoruz ama olmuyor. Bazen bu dünyanın en iyi takımının başına da gelebiliyor. Bu saatten sonra iyi biliyoruz ki artık puan veya puanları kaybetme lüksümüz yok. Ladik maçından 3 puan çıkartarak diğer maçlara da aynı şekilde hazırlanacağız. Pazar günkü rakibimiz ile ligde 3 puan farkımız var. Ligdeki puanımızı artırarak zirve yolunda emin adımlarla ilerlemek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Pazar günü Çarşamba’da oynanılacak karşılaşma hazırlıklarının bugünden itibaren Yeni Şehir Stadyumunda yapacaklarını futbolcuların sahaya daha iyi adapte olmalarını sağlamak istediğini belirten Akkaya, maç gününe kadar takımımız hem kampta olacak hem de maç gününe kadar Yeşil- Beyazlı ekip yeni stadyumda sıkı çalışmalarını sürdürecek. Takım da Bartın spor maçında kırmızı kart cezalı olan Burçin'in de cezasının bitmesi ile tam kadro maça hazırlanmak istediği öğrenilen Akkaya'nın iki futbolcusunda hafif sakatlık olduğunu ancak Ladik spor maçına kadar oynayabilecek duruma geleceklerine inandığını belirttiği ve bu yönde çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

HABER-FOTO: Nevzat AKKAYA 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber