"Kuruluş ilkelerimizden hiçbir zaman taviz vermemeliyiz"

"Kuruluş ilkelerimizden hiçbir zaman taviz vermemeliyiz"
AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Samsun'un ev sahipliğinde yapıldı

Erzurum, Şanlıurfa, Nevşehir, Bursa ve Afyonkarahisar'ın ardından Yerel Yönetimler Başkanlığı İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın son bölümü Samsun'da gerçekleşti. Toplantıda 13 ilden 128 belediye başkanı, il genel meclis başkanları, il başkanları, il yerel yönetimler başkanları, il kadın ve gençlik kolları yerel yönetimler başkanı hazır bulundu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki başkanlığında 3 gün süren toplantıda yerel yönetimlere yönelik önemli bilgiler aktarıldı, bir çok konu başlığında eğitimler verildi.

6 bölgede düzenlenen toplantıların altıncı son bölümü olan Samsun programına bir çok önemli konuşmacı, bakan yardımcıları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı. AK Parti yerel yönetimler başkan yardımcılarının da tam kadro yer aldığı toplantıda belediyecilik alanında isim yapmış ve kendini kanıtlamış önceki dönem belediye başkanları bilgi birikimi ve tecrübelerini paylaştı.

Bölge toplantısında AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, "Tecrübe Paylaşımı" konu başlığı altında konuşma yaptı.

"GÖNÜLLERE SEVGİYLE DOKUNMALIYIZ"

AK Parti'nin hem siyaset hem de hizmet anlayışında halk odaklı sorun çözen, kucaklayan bir anlayış olduğuna vurgu yapan Yılmaz, yerel yönetimlerin öteleyen değil anında çözen, çözüm üretirken de gönüllere sevgiyle dokunan bir anlayış sergilemesi gerektiğinin altını çizdi.

"KURULUŞ İLKELERİMİZDEN HİÇBİR ZAMAN TAVİZ VERMEMELİYİZ"

19 yıldır büyük hizmetler gerçekleştiren ve halkın sevgisini, güvenini kazanan AK Parti'nin bu anlayışını hiç eksiltmeden devam ettirdiğini ifade eden Milletvekili Yılmaz, "Kuruluş ilkelerimizden taviz vermemeliyiz. Bizi biz yapan yüreklerini, gönüllerini, sevgilerini vatan için, halk için, dava için ortaya koyan kadrolarımız hizmet için yollarda. Derdimiz, halkımız, derdimiz vatanımız, derdimiz çocuklarımıza iyi bir gelecek bırakmak." dedi.

 

"İLETİŞİM KONUSUNDA AKSAKLIK OLMAMALI"

 

Yerel yönetimlerin halkın aynası olduğunu ve çalışmalar gerçekleştirilirken tevazu, samimiyet ve gayretle görev yürüterek gönül belediyeciliği anlayışının en önde olması gerektiğini ifade eden Yılmaz, konuşmasını şöyle sürdürdü; "Neden bu ana başlıklara vurgu yapılıyor. Ne hizmet yaparsanız yapın halkımızın gönlüne giremedikten, onların yüzlerinde tebessüm oluşturamadıktan sonra hiç birinin anlamı kalmıyor. Neşemiz de , hüznümüz de bir ise gönüllerimiz bir olmalı. Özellikle iletişim konusunda hiç bir sorun yaşamamız gerekli. Şehirle, halkımızla iyi iletişim kuramayan yerel yönetimlerin başarı sağlaması mümkün değil."

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ın da katıldığı toplantılarda Milletvekili Yılmaz, Barış Pınarı Harekatı'nda şehit düşen kahramanlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyerek her zaman Mehmetçiğin yanında olduklarının da altını çizdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir