Kurslarla hazırlandılar, meslek sahibi oldular

Kurslarla hazırlandılar, meslek sahibi oldular
Çarşamba Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Çarşamba Halk eğitimi merkezi müdürlüğü tarafından ücretsiz olarak Çarşamba gençlerine sunulan kurslar ile hazırlanan kursiyerler, sınavlarını kazanıp meslek sahibi oldular

Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Çarşamba Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından ücretsiz olarak Çarşamba gençlerine yönelik açılan Üniversitelerin BESYO, Milli Savunma Üniversitesi, Polis Meslek Yüksek Okulu bölümlerine girmek isteyen gençler kurs başvurularını yaparak yaz boyunca hazırlandılar. Spor özel yetenek kurslarında eğitim alan 17 kursiyer öğrenci; sınavlarına hazırlamak amacıyla hayata geçirilen kurslarımızda büyük başarı kaydederek üniversiteli oldular.

7f84f9cd-19b7-4bf1-92e9-e2c651c8a078.jpg

Spor özel yetenek kurslarında eğitim alan 1 kursiyer görme engelli olup, toplam 17 gençten 8’i çeşitli üniversitelerin  BESYO bölümlerine, 3’ü MSÜ ve 1 gençte POMEM sınavı’nı kazandı. Diğer öğrencilerin ise spor sınavlarını geçip güvenlik soruşturmaları neticelerini bekledikleri öğrenildi.

344ed33e-bb3b-4b10-8c49-fdb7a16b0baf.jpg

TEŞEKKÜR ETTİLER

BESYO, MSÜ, PMYO sınavlarını kazanan kursiyerler; Gençlik ve spor ilçe müdürü İlkay Aydın ve Çarşamba Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Enver Şahin’e gençlere ücretsiz sunulan hizmetlerden dolayı bir ziyaret gerçekleştirdiler. Ziyarette kursiyerler, her alanda gençlere verdikleri desteklerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın, "Gençlerimizin talepleri ile bu yıl ilk defa Halk eğitimi merkezimiz ile işbirliği içerisinde istihdama yönelik bu kursu başlattık. Kurslarda öğrencilerimiz Seçkin Yılmaz ve Büşra Hız hocalarımızla beraber sınavlara hazırlandılar ve başarılı oldular. Gençlere destek olursanız önünü açarsanız başarı kaçınılmaz oluyor. Biz de Gençlik ve spor bakanlığı olarak gençlerimizin, sporcuların her zaman yanında olduk ve yanında olmaya devam edeceğiz, gençliğin olmadığı yerde gelecekten bahsedilemez. Biz de geleceğimizin teminatı olan gençlerimize her zaman destek olamaya çalışacağız. Başta Halk eğitim merkezi müdürü Enver Şahin’e onların bu başarısında emeği geçen hocalarımıza teşekkür eder, hepinize kazanmış olduğunuz üniversitelerinizde başarılar diliyorum ve seneye bu kurslarımıza devam edeceğiz" dedi.

Çarşamba Halk eğitimi merkezi müdürü Enver Şahin, “Gençlerin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek yaptığı konuşmada müdürlüğümüz bünyesinde açtığımız birçok kurstan biriside özel spor yetenek kurusudur bu kurslar sayesinde sizlere verdiğimiz desteklerin karşılığını görmek bizleri mutlu etmektedir gençlik ve spor ilçe müdürlüğümüz ile birlikte birçok kursumuz devam etmektedir bu kurslar sayesinde öğrencilerimiz, gençlerimiz boş zamanlarında spor yapmakta başarılar kazanmaktadır. Bu vesile ile Gençlik ve spor ilçe müdürü İlkay Aydın,a ve hocalarımıza teşekkür ediyorum diyerek hepinize başarılar dilerim.” dedi.

 HABER: Nurhan GÜZEL – Ayhan GONCA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber