Kursiyerlere Karadeniz Gezisi

Kursiyerlere Karadeniz Gezisi
Samsun Fotoğraf Sanatı Derneği (SAMFAD) ve Bafra Musiki Cemiyeti Fotoğrafçılık Kulübü işbirliği ile düzenlenen “15. Fotoğrafçılık Kursu” sonunda bir günlük Karadeniz gezisi yapıldı.

15. Fotoğrafçılık Kursu’nu Samsun’un Bafra ilçesinde başlatan SAMFAD kursiyerleri ile bir günlük düzenlenen Karadeniz gezisinde, 5 haftalık eğitim programında öğrenilen fotoğrafçılık bilgilerinin pekiştirilmesi uygulamalı olarak gerçekleştirildi. Düzenlenen geziye 27 kişi katıldı.

SAMFAD Yönetim Kurulu Üyesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Radyoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Danacı, Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hatice Bozoğlu, SAMFAD üyeleri ve fotoğraf çekim kursu kursiyerlerinin katıldığı gezi Ordu’nun Yason Burnu’na kadar sürdü. Gezi boyunca Ünye merkez, Gaga Gölü, Bolaman, Mersin Köyü ve Yason Burnu’nda fotoğraflar çekildi, derslerde öğretilen teknikler uygulamalı olarak gösterildi. Gezi Yason Burnu’nda hatıra gün batımı fotoğrafı ile son buldu.

Gezi sonunda kursiyerler kursu ve geziyi organize eden Bafra Musiki Cemiyeti Fotoğrafçılık Kulübü ve SAMFAD Üyesi Cemile Çelebi’ye teşekkür etti.

iha

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Karadeniz