KURSİYERLERDEN YAŞLILARA SAÇ VE CİLT BAKIMI

KURSİYERLERDEN YAŞLILARA SAÇ VE CİLT BAKIMI
İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı kuaförlük kursunda eğitim alan kursiyerler Yaşlılar Haftası nedeniyle Samsun Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan yaşlı bayanlara saç kesimi, cilt bakımı ve manikür pedikür yaptı.

Yaşlılar Haftası nedeniyle İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı kuaförlük kursunda eğitim alan kursiyerler Samsun Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi'ndeki yaşlı bayanlara A'dan Z'ye bakım yaptı. Saç kesimi, saç boyama, cilt bakımı manikür pedikür işlemlerinin gerçekleştiği etkinlikte yaşlılar mutluluğu adeta gözlerinden okundu. Düzenlenen programa İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Yahya Çınkıl, İlkadım Belediyesi Kültür Sosyal İşler ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Oktay Çakır, kurs hocaları ve çok sayıda kursiyer katıldı. Yaşlıları ziyaret ederek yakından ilgilenen Başkan Yardımcısı Yahya Çınkıl, onlara karanfil armağan etti.
İlkadım Belediyesi olarak yaşlıların her zaman hatırlanması noktasında hassasiyet gösterildiğini söyleyen İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Yahya Çınkıl, "Yaşlılar haftası nedeniyle bugün Samsun Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde yaşamlarını sürdüren yaşlı analarımız babalarımız ile bir arada olmaktan onur ve gurur duyuyoruz. Yaşlılarımız toplumun bereketinden bereket feyzinden feyz aldığı güzel insanlardır. Yaşlılar toplumumuzu ayakta tutan ulu çınarlardır. Yaşlılar bizim için tecrübelerinden birikimlerinden her zaman istifade ettiğimiz özel ve güzel insanlardır, başımızın tacıdır. Yaşlılarımızın önemini sadece bir haftaya sığdırarak ifade edemeyiz. Yaşlı annelerimizin babalarımızın teyzelerimiz amcalarımız dedelerimiz her zaman hatırlanması hatırlanarak ziyaret edilmesi yönünde hareket etmeliyiz. İlkadım Belediyesi olarak kuaförlük kurslarımızda eğitim alan kursiyerlerimiz bugün burada yaşlı kadınlarımıza saç bakımından tırnak bakımına A'dan Z'ye ilgileniyor, onları mutlu ediyor. Bizler de görüyoruz ki mutlulukları gözlerinden okunuyor. Bizleri burada güler yüzleri ile ağırlayan ulu çınarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir