Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

Kurdu gitmiş, Kuzusu bile kalmamış MHP’ye bakın…

Kurdu gitmiş, Kuzusu bile kalmamış MHP’ye bakın…

 

Geçtiğimiz günler de ki köşe yazım da dile getirmiştim. 12 Şubat 2012 tarihinde ki yazımda demiştim ki: EY MHP’LİLER SİZİN SİYASETİNİZ BATSIN!..

O yazıma koskoca “ÇINAR” veya “Türk Milliyetçiliğinin tek temsilcisi!  Diyerek övünen MHP’ den 2 kişi tepki göstermişti koca Çarşamba’dan. Birisi İlçe Başkanı Baki Demirtaş ve Milletvekili aday adayı, eski İlçe Başkanlarından Adem Uzal… Koskoca MHP 2 kişiden mi ibaretti? Elbette ki değil. Ama “KILAVUZU KARGA OLANIN…” Bunlar o kadar tükenmiş ki kılavuzları da artık karga bile değil. Orası da muamma…

Evet bu yazılardan sonra MHP yi eleştirdiğim için en fazla AK Parti camiasından tarafıma tepki gelmişti. Hayret bir şey ki o tepkiler de sevgili Belediye Başkanı ve bazı uyanık(!) AK Partililerin sürekli MHP’li olduğumu iddia edenler arasından gelmesi idi. Buna da Başkan Dündar’ın her fırsatta halk ve partililer arasında ki sufleleri neden olmuştur. Çünkü rahmetli Ağabeyim Efdal Şeker MHP İlçe Sekreterliği görevini yapmıştı. Bahane hazırdı. Ama Başkanın unuttuğu kendi içinde bile ailelerinden biri AK Partili, birisi MHP’li ve bir diğeri de CHP li olan onlarca insan varken. Kaldı ki bir başka unuttuğu ise benim AK Partili oluşum. Gerçi unutmadı o çıldırıyor benim AK Partili olmama… İnadına AK Partiliyim. Ondan daha fazla teşkilatçıyım, Teşkilatı yerden yere vurup rezili rüsva etmiyorum en azından… Onunkisi hani kedinin “ULAŞAMADIĞI CİĞERE MUNDAR” demesi gibi…İşte o tipler anlayacağınız.

Her neyse asıl konuya dönelim. MHP liler Pazar günü gövde(!) gösterisi yaparak kahvaltı düzenlemişler. Miş- ler çünkü kimsenin haberi yok. Daha doğrusu partililerin çoğunluğu ile birlikte İlçenin haberi yok. Yazıklar olsun sizin siyasetinize, sizin MHP’liliğinize.

Amaa durun hele, Kahvaltıyı bilmem kim vermiş, öve öve bitiremiyorlar. Adam bir iyilik yapmış KOCAMAN BİR OKLA gösteriyorlar. “AHA SUÇLU BU!” der gibi… Buna da siyaset diyorlar. Belediye Başkan adayı yapacaklarmış ya İbrahim Sezgin beyi. Ucuzz siyaset yani. Kahvaltıya başkanlık koltuğu... MHP YE BAKIN BEEE…  Ne güzel yiyiciler hep beleşe geleni yani beleş vereni seviyor ya’. MHP de de kahvaltıyı üstlendiği için ona methiyeler dize dize bir hal olmuşlar. ZAVALLILAR... Kahvaltı da ne kahvaltı ama…

Eskiden Özakkaya reklamlı kahvaltılar veriliyordu bu defa içeriği de değişmiş kahvaltının, kabı da… Ama ilçe örgütünün ne kabı ne bilmem neresi değişmemiş. Onlar bir kahvaltı bir de birbirini yemeye devam ediyor. AK Parti bu seçimde de kimi aday gösterse açık ara Belediye Başkanını zorlanmadan seçecektir.  MHP de ki İlçe yöneticileri ile yetkililerinin kafa yapıları hiiiç değişmemiş.

Oysa hatırladığım kadarı ile onlar Kur-an-ı Kerim ellerinde, eğitim yuvalarında eğitim yaptırırdılar, Namazlarını kaçırmazlar, Tür Ülküsünden, Milliyetçiliğinden dem vururdular. 9 Işık doktrinleri vardı, Kızıl elmaları… Şimdikiler onun adamı bunun adamı diyor geçiyorlar. Kısacası koltuk dışına hiçbir şeyleri kalmamış garibanların. Başbakan onu da ellerinden almasa bari… Eskiden cenazelerine, düğünlerine bile gidişleri başkaydı. Şimdi gitmemek için yırtınıyorlar. Size de gelmezler beyler unutmayın…

Ve gelinen noktada İlçe başkanı koskoca kahvaltıda konuşma yapamıyor sözü Kadın Kolları başkanına bırakıyor. O konuşuyor elinden geldiğince ama sonrakiler de yine TIN TIN… Sonra da kahvaltı şahane oldu böbürlenmeleri…

Bu mantıkla partilisinden bile uzak kahvaltı düzenleyen “Körler sağırlar birbirini ağırlar” cinsinden işlere devam. Devlet Bahçeli’ yi kandır, koltuğu kap gerisi önemli değil.

Kahvaltıda gözler bir ara İbrahim Özyer’i aradı!?. Adam konuşuyordu be.. En azından adam, adam gibi konuşuyordu. Bunların benzini bitmiş Anadol gibi gidecek hali kalmamış. Bir ara pat, pat ediyorlardı o da tükenmiş.  Şimdi Başkanlık koltuklarına kim oturacak onun kavgası sürüyor.

Şaban Kılıç ara sıra çıkıyor kem küm ediyor o kadar. Sen Öğretmen olacaksın konuşamayacaksın. O zaman ne halt etmeye siyasete girersin. Yapamayacaksan girme. Gerçi o da olmasa sözüm ona güçlü muhalefetin “M” si bile kalmayacak.

Dediğim gibi. Kurt MHP gitmiş, kuzusu kalmış.  Bunlarda kuzu bile olamayacak cinsten.  Bu kafa ile MHP barajı bile geçerse öpüp elini başına koysun.  Yiyin sabahları kahvaltı yiyin, akşama kadar birbirinizi. Sizi başkasının yemeye ihtiyacı kalmamış. Siz hala siyaset yapıyoruz sanıyorsunuz. Yazıklar olsun sizin siyaset anlayışınıza, koltuk, makam sevdanıza.  Yapamıyorsunuz bari çekilin meydan adam görsün. Ve “YİYİN YİYİN AKSIRANA, TIKSIRANA KADAR YİYİN MİLLET GÖRDÜ Kİ BAŞKA BİLDİĞİNİZ ZATEN YOKMUŞ…”

Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Erol ŞEKER Arşivi