Kurbanlık fiyatları, bilemeciyi etkiledi

Kurbanlık fiyatları, bilemeciyi etkiledi
Çarşamba İlçesinde bıçak bilemeciliği yapan esnaf gecen yıla nazaran yoğunluğun az olduğunu, artık vatandaşın kurbanını kendisi kesmediğini söyledi

bicak-1.jpg
Kurban bayramı öncesi bıçak bileme fiyatlarını ve yoğunluğu merak konusu olmuştu. Çarşamba ilçesinde bıçak bilemeciliği yapan esnaf artık eskisi gibi yoğunluk olmadığını fiyatların bu ekonomik kriz de normal olduğunu söyledi.
bicak-2.jpg
“Vatandaş kurbanını kendisi kesmiyor artık”
Vatandaşın kurban bayramında artık kurbanını kendisi kesmediğini kasaplara götürdüğünün altını çizen esnaf “Şuanda bizim yoğunluğumuz biraz var. Tabi ki eskiden yoğunluk daha çoktu. Kurban bayramında duramazdık doğru düzgün oturamazdık herkes bıçak biletmeye gelirdi ama şimdi öyle değil. Herkes kasaplarda kestiriyor kurbanını kendisi kesen az ve bu yüzden bize de eskisi kadar bıçak biletmeye gelen yok var yine ama az diyebiliriz. Vatandaş kendisi ev bıçaklarını biletmek için getiriyor genellikle ev de et kesebilmek veya farklı işler yapabilmek için getiriyor ama kurbanı için getiren fazla müşterim yok artık. Gecen sene daha iyiydi ama bu sene ne kötü diyebiliriz ne iyi diyebiliriz normal diyebiliriz.Bıçakları 10 TL’ye- 15 TL’ye değişiyor diyebilirim ama bu ekonomik kriz de çok çok uygun bu fiyatlar. Tabi bazı vatandaşlar pahalı diyor bu fiyatlara ama ben de her şeyi pahalı alıyorum.” Şeklinde konuştu.

Haber: ÜNAL DALDAL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber