Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN…

KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN…

 

 

Bu gün Arefe yarın Kurban Bayramı. Ve biz Kurban Bayramı tatiline merhaba diyoruz.  Yani 29 Ekim 2012 tarihine kadar Haber Expres Gazetesi Bayram tatiline giriyor.

Gazetelerin normalde bayramı olmaz derler ama biz de ara sıra insan olduğumuzu, bayram, cenaze gibi dertlerimiz, heyecanlarımız, sevinçlerimiz olduğunda ara vermeyi ihtiyaç görüyoruz.

Her neyse Kurban Bayramı nedeni ile ısınan siyaseti birazcık yavaşlatalım.

Bayram sonrası yeniden hareketlenecek olan siyasi arena aslında bayramda doruk noktaya ulaşacaktır.

İyi izleyin aylardır Çarşamba’ya adım atmayan Milletvekillerinden alın tüm siyasetçiler mekan tutacak tüm ilçeleri ve hatta köyleri.

Her gittikleri yerde muhalefet “KENDİNİZİ KURTARIN BUNLARDAN EY HALKIM” DERKEN,

Ak Partili milletvekilleri ise TBMM de ki çalışmalardan dolayı sizin aranıza çok gelemiyoruz< ama hizmeti ayağınıza getiriyoruz. Bakın şunları, bunları yaptık yapacaklarımız da devam ediyor. Yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir” diyecekler.

Ama gelin görün ki yapılanlar arasında hiç umursamadıkları Ayvacık yolu öyle evlere şenlik yapıldı ki bu bayram (Allah korusun hiç istemiyorum)  gidiş geliş şen şakrak. Nasrettin hoca ve hatta temel hikayeleri halt etmiş bu yolda. İnşallah o karmaşa nedeni ile kazalar olmaz, hayatlar kararmaz, aileler acı içinde kalmaz. Kısacası siyaset bayramda ısınmaya devam edecek ama biz birazcık mola diyoruz.

Bayramdan sonra en azından Yılbaşına kadar muhtemel Belediye Başkan aday adayları sirkülasyonu sürecektir. Çekişme hızlanarak devam edecektir. Ancak, Kesin olan bir şey var. MHP bol aday listesinden halkın sevip beğeneceği ismi bulmanın heyecanını yaşayacak. CHP aday için erken dese de kendince çalışmasını sürdürecek.

AK Parti ise önce kendi içinde aday isimleri için anket çalışmalarını sürdürürken, mevcut başkanın adaylığını tartışacak, teşkilatı izleyecek ve sonra Başbakan son cümleyi söyleyene kadar her sözde aday adayı hakkında Genel Merkeze gazete kupürleri, kasetler, ses kayıtları falan filan pompalanmaya başlayacak. Kavga edenler, küsenler, bir araya yeniden gelenler, oyunlar, tezgahlar derken olan yine millete olacak. Millet bu defa akıllı davranacak mı?. Onu bekleyin hep birlikte göreceğiz.

Bu nedenle de sizlere şimdiden diyorum ki:

Kurban Bayramı tüm İslam aleminin, Ülkemizin ve Çarşambamızın mübarek olsun. Rabbim herkesi sevdiği ile uzun yıllar boyunca sevgi, saygı, neşe ve sağlıkla geçirmesini diliyor bayram sonrası görüşmek üzere hoş çakalın diyorum.

KURBAN BAYRAMINIZ TEKRAR MÜBAREK OLSUN…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi