Kurban Bayramında bayramlaştılar

Kurban Bayramında bayramlaştılar
Kurban Bayramının ikinci günü Çarşamba’da Kamu kurumları ve siyasi partiler bayramlaşma etkinlikleri düzenledi

 

Çarşamba’da Kurban Bayramının ikinci günü düzenlenen bayramlaşma etkinliklerinin ilk Çarşamba Kaymakamlığı tarafından Göl Restoranda düzenlenen Bayramlaşma resepsiyonu oldu. Bayramlaşma törenleri ilk olarak İlçe de Kaymakamlık ve Belediye tarafından Göl restoranda düzenlenen resepsiyonla başlandı. Resepsiyona Çarşamba Kaymakam Caner Yıldız, Çarşamba Garnizon Komutanı Binbaşı Yusuf Böke, Çarşamba Karakol Komutanı Binbaşı Rıza Gündoğdu, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Emin Kurt, Çarşamba Belediye Hüseyin Dündar’ın  yanı sıra siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşların müdürleri, sivil toplum örgütü başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Çarşamba Göl Restoranda yapılan resepsiyonun ardından sırasıyla, Çarşamba Emniyet Müdürlüğü, Çarşamba Karakol Komutanlığı ve Çarşamba Cezaevinde de bayramlaşma törenleri yapıldı.  Düzenlenen törenlere Çarşamba Protokolü katıldı.

Siyasi partilerde bayramlaşma töreni düzenledi

Çarşamba’daki siyasi parti başkalıkları da parti binalarında parti üyeleri ile bir araya gelerek bayramlaştı.  AK Parti Çarşamba ilçe teşkilatının Parti binasında düzenlediği bayramlaşma merasimine AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Belde Belediye Başkanlarından Nihat Soğuk, Kemal Ayan, Eski Dikbıyık Belediye Başkanı Davut Sancar, Ziraat Odası Başkanı İsmail Güngör, Dikbıyık İçme Suları Başkanı Mustafa Batdal ve ilçede ki sivil toplum örgüt oda başkan ve yöneticilerinin yanı sıra Partililer katıldı.

AK Partide bayramlaşmayı İlçe Başkanı Mehmet Köse’nin birlik ve beraberlik içlinde daha güçlü ve daha fazla oy alarak hizmetlerin aksamadan devamı için temennilerde bulunarak ve Kurban Bayramını kutlayarak açtığı konuşmasına Belediye Başkanı Hüseyin Dündar devam etti. Dündar 2004 yılından bu yana yaptığı çalışmalarını anlattığı bayramlaşmada başkandan sonra Milletvekili Mustafa Demir uzun bir konuşma yaptı. Demir 2002 öncesi Türkiye ile birlikte Türkiye’de sağlıktan eğitime her alanda büyük bir ivme kazandıklarını ve halka yardımcı olduklarını beyan ederek yaptığı konuşmasında yaklaşan seçimlerde yeniden ve daha güçlü geleceklerini dile getirerek konuşmasını tamamladı.

Çarşamba’da Bayramın ikinci günü Saadet partisi ve CHP ilçe binalarında da bayramlaşma merasimi yapıldı. İlçe başkanları ve il yönetim kurulu üyelerinin katıldığı bayramlaşma törenlerinde partililer bayramlaştılar. Saadet Partisinde İl Başkan Yardımcısı ve Sevilen isim Ahmet İleri bayramlaşmaya katılarak partililere dini bayramlar, bayramların karşılanması ve bayram havasında geçirilmesi ile ibadetler konusu ile partililerle birlikte oldu. İl Başkan Yardımcıları ise yaklaşan yerel seçimlerde daha fazla çalışma ve heyecanla seçecekleri adaylarla 2013 yılında değişmediği takdirde çoğu belediyeleri alacaklarına inandıklarını ve Türkiye’nin yeniden Saadetli belediyelerle birlikte hizmet ve halkla iç içe olmayı yaşamaya başlayacaklarına inandıklarını belirttiler.

Haber Merkezi

kurban1.20121029090941.jpg

kurban2.jpg

kurban3.jpg

kurban4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber