Kur’an-ı Kerim Kursiyerlerinden KERMES…

Kur’an-ı Kerim Kursiyerlerinden KERMES…
Çarşamba İlçe Müftülüğü Koordinesinde İlçe genelinde başlatılan Kur’an-ı Kerim Kursları sona yaklaşırken kursiyerler Kermes düzenledi

 

HABER-FOTO: Nuri ŞEKER

Yaklaşık 2 ay önce Çarşamba İlçe Müftülüğü Koordinesinde İlçe genelinde başlatılan Kur-an-ı Kerim Kursları önümüzde ki günlerde sona yaklaşırken Regaib Kandili öncesi Beyyenice Köyü, Sungurlu Mahallesi ve Alibeyli Köyün de Kur’an-ı Kerim Kursları gören kursiyerler Abdullah Paşa Cami altında bir günlük Kermes düzenlediler.

Kur’an-ı Kerim Kursiyerlerinin kendi aralarında hazırladıkları yiyecekler, giyecekler ve çeşitli hediyelikler Abdullah paşa Cami altında Kermes olarak halka açıldı. Kursiyerler sabah saatlerinde kendi elleri ile hazırladıkları yiyecek – giyeceklerle birlikte çeşitli hediyelik eşyaları akşam saatlerine kadar Çarşambalılara sundular. Kursiyerler genç- yaşlı herkesin Kur’an-ı Kerim kursu ile gerçekten de yararlı olduğunu özellikle yaşlı ev hanımlarının yıllar sonra Kur’an-ı Kerim öğrenme şansını yakaladıklarını belirterek Kurs eğitmenleri ile birlikte İlçe Müftülüğüne ilgi ve alakaları nedeni ile teşekkür ettiler.

kur’an-i-kerim-kursiyerlerinden-kermes…-(1).jpgkur’an-i-kerim-kursiyerlerinden-kermes…-(3).jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber