Kupaları 'ESİR' aldı

Kupaları 'ESİR' aldı
Çarşamba Belediyesi tarafından yapılan bölgede Yeşilırmak Doğal Yaşam Parkı içersinde yer alan Rahvan At Yarışları Parkuru ve Binicilik Tesislerin de gerçekleştirilen yarışlarda  Yahya Polat'ın sahibi olduğu "ESİR" şampiyon oldu.

Türkiye geleneksel spor dalları ve Çarşamba Belediyesi iş birliğiyle yapılan geleneksel Rahvan At Yarışlarında iş adamı Yahya Polat' a ait Esir isimli yarış atı rakip baş atlarla kıyasıya yarışmasının ardından kulvarı birincilikle tamamlayarak bayrak alan 'ESİR' isimli atı kazandı. Parkur boyunca yarışmada hiç ikaz ve kural hatası almadan yarışı başladığı gibi birinci tamamlayarak rahvan baş atlarla yarışmasının ardından kategorisinde şampiyonluğu ve kupayı almayı başardı.

Çarşambalı İş adamı Yahya Polat'ın sahibi olduğu yarış atı 'ESİR'in birinciliği alması ile tamamlanan  yarışma da temposu ve şampiyonluklarından kaynaklı at yarışı severler, "Kupaları ESİR alan at" olarak isimlendirmesi dikkatlerden kaçmıyor. İş adamı Yahya Polat rahvan at yarışı sonrası yaptığı açıklamasında, "Son dönemlerde gerçekleştirilen rahvan at yarışmalarında özellikle birincilikler olan yarış atımız oğul 'ESİR' taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Oğul  (ESİR)im alarak bizi ve sevenlerimizi bir kez daha gururlanmıştır. Gerek orada yanımızda olarak, gerekse arayarak, mesaj atarak bizlere ve ESİR ve şahsımıza destek olan herkese teşekkür ederim. Bu işler eşin dostun duası ile olur. Demek ki çok sevenimiz ve dostumuz var ki ESİR'im son dönemlerde her yarışı kazanarak duaların karşılığı yerine geliyor. Bizlere dua eden herkesten Allah razı olsun" dedi.

HABER-FOTO: Nurhan GÜZEL- Nevzat AKKAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir