Kulübü borca sokanlar utansın

Kulübü borca sokanlar utansın
Kar, "Bu takımı böylesi borçlarla bırakıp gidenler nasıl hesap verecek."

 

PTT 1. Lig ekibi Samsunspor Başkanı Emin Kar açıklamalarda bulundu. Zamanla şarkıların sözleri hayatımızın içine girer "Dertliyim, ruhuma hicranımı sardı da yine." işte geçen yıl ligde fırtınalar estiren, ancak son maçlarda düşen  şimdi PPT 1. Lig'de oynayan Samsunspor'un Başkanı Emin  Kar, kulüp için kollarını sıvamış dertleri bir yana bırakmak istiyor ve  bakın neler diyor:

"Kulübümüz en kritik anlarını yaşıyor. Geçen yıldan bazı arkadaşlar kulübe öyle zarar vermişler ki , ayıklıyoruz ama bitmiyor. Adnan Sezgin'de oymayacak işler yapmış. Eskiden kalma 25 futbolcunun borçları inanılmaz bir şekilde  büyük. Onun için şimdi 40 milyon lira borcu ödemek için  adeta  her tarafa ricalarda bulunuyoruz. Böylesine bir takımı bırakıp gidenler nasıl hesap verecekler düşünmeleri gerekir. Sezona her takımdan 20, 25 gün sonra hazırlama fırsatımız oldu. Bu da biraz bizi geç bıraktı. Alt yapıya önem vermek bizler için önde gelen düstürümüz.  Yıllarca bu kentten çıkmış bir çok gençler şöhret oldu. Futbola bu kadar  adeta aşık olan bir kentte bizim bilmediğimiz ne gibi gençler sağda, solda bekliyorlar haberimiz yok.

Kulübümüz borçlu ve geleceği olmayan oyunculara ücret ödemek yerine kendi çocuklarımızın bize para kazandırmaları  ayrı zevk ve heyecan. Onun için Samsun'da biz futbolcu fabrikası kurmak için kolları sıvayacağız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor