Kültür ve Sanat yarışmalarında Çarşamba farkı!

Kültür ve Sanat yarışmalarında Çarşamba farkı!
Gençlik ve Spor Bakanlığının her yıl Gençlik Merkezleri arasında düzenlediği Kültür ve Sanat Yarışmaları Bilgi Yarışması, Şiir Okuma Yarışması, Türk Ses Yarışması, Tiyatro Yarışması olmak üzere dört kategoride gerçekleşiyor.

Şiir yarışması 14-17 yaş Bayanlar grubunda il birincisi olan Hatice İpek ve şiir yarışması 14-17 yaş Erkekler grubunda il Birinci olan Kerem Danışmaz Trabzon’da yapılacak olan bölge finaline katılmaya hak kazandılar. Bölge finalinden de birinci çıkanlar Gaziantep’te yapılacak Türkiye finaline katılmaya hak kazanacak.

Yarışmalarda dereceye giren ve yarışmaya katılan gençlerimize plaketleri ve katılım belgelerini Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım tarafından Çarşamba Gençlik Merkezinde Düzenlenen belge töreninde verildi. Yapılan belge töreninde Gençlik Merkezimizde açılan 41 kurstan tamamlanan kursların kurs bitirme belgeleri de katılımcı kursiyerlere Kaymakamı, İlçe Milli Eğitim Müdürü, KYK Müdürü, Halk Eğitim Müdürü, Gençlik Merkezi Müdürü ve Gazi Osman Paşa ortaokulu müdürü tarafından verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber