KÜÇÜK GEZİ TEKNESİ AYVACIK BARAJ GÖLÜNE İNDİRİLDİ

KÜÇÜK GEZİ TEKNESİ AYVACIK BARAJ GÖLÜNE İNDİRİLDİ
Samsunum 2 Gemisinin yanı sıra hizmet verecek olan Küçük Gezi Teknesi Ayvacık Baraj Gölüne indirildi

Ayvacık İlçesi görenleri hayran bırakan doğal güzelliği ve zengin kültürel değerleri ile eşsiz bir turizm bölgesidir

Bakanlar kurulunun kararı ile 2010 yılında Turizm Bölgesi ilan edilmesi ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve İlçe Belediye Başkanı Mustafa Belur İlçeyi en iyi şekilde dünyaya tanıtmak için kolları sıvadılar. Son 2 yılda turizm noktasında önemli projelere imza atılan İlçede yerli ve yabancı turistlerin her türlü sosyal aktiviteleri rahatlıkla yapabileceği ve İlçeyi cazibe merkezi haline getirebilecek bir çok çalışmalar başlatıldı.

ayvacik-2.20150922111351.jpg

    Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ilçenin turizmini canlandırmak amacı ile desteklerini esirgememekte ilçeye pek çok katkısı olmaktadır. Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur’un girişimleri ile Büyükşehir tarafından yaptırılan  ve Samsunum 2 ismi verilen gezi turu gemisi Suat Uğurlu Baraj Gölüne indirilerek ilçeye kazandırılmış , gelen yerli ve yabancı misafirlerin baraj gölünde eşsiz doğa manzarası eşliğinde gezi yapmalarını sağlamakta ilçeye ayrı bir güzellik katmaktadır. Daha önceki konuşmalarında Samsunum 2 gemisinin yanı sıra birkaç tane küçük gezi teknesini de ilçeye kazandıracağını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı  Yusuf Ziya Yılmaz sözünü tutarak aile gruplarına ve küçük gruplara, Samsunum 2 gemisinin yanı sıra baraj gölünde hizmet verecek olan küçük gezi teknesini göle indirdi.

ayvacik-4.jpg

Ayvacık Belediye Başkanı  Mustafa Belur, “ İlçemiz dünyanın en güzel, en yaşanılır yerlerinden biridir. Saklı Cennet sloganı ile çıktığımız bu yolda Cennet özelliğinin baki kalması Saklı kısmını kilitli kaldığı sandığından çıkartıp bu güzelliği mümkün olabildiğince daha fazla kitleye duyurma gayretindeyiz. İlçemiz yerel doğa meraklıları ve gezginleri için gerçekten büyük bir nimet. Büyükşehir Belediye Başkanım ve kıymetli büyüğüm Yusuf Ziya Yılmaz’ın bu konuda İlçemize katkıları oldukça büyüktür.  Turizm amaçlı Samsunum 2 gemisini İlçemize kazandırarak gelen misafirlerimizin muhteşem doğa eşliğinde baraj gölümüzde gezi turu yapmalarına olanak sağlamış bu vesile ile İlçemiz turizmine canlılık katmıştır. Bunun yanı sıra küçük ölçekte gezi teknesini de İlçemiz baraj gölüne indirerek aile gruplarının ve küçük grupların istekleri doğrultusunda Samsunum 2 gemisinin yanı sıra baraj gölümüzde misafirlerimize hizmet vermesine imkan sağlamıştır. Turizm noktasındaki bu çalışmalarımız her geçen gün katlanarak devam edecek ve ilçemiz hak ettiği noktaya gelerek zamanla yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası, vazgeçilmez mekanı olacaktır” dedi.

HABER MERKEZİ

ayvacik-3.20150922111433.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir